Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Halkbank Nakit Avans Hk.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,487
1,741
113
Selam,halkbank nakıt avans cekmek ısterken bu hatayı alıyorum kart sifresini degistirdim yine aynı hata devam edıyor
bilgisi olan var mı acaba ? nette de cevap yok. musteır hızmetlerı baglanmıyor
photo_2025-08-20_15-54-53.jpg

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,487
1,741
113
belki birileri yasamıstır bilgisi vardır dıye sorayım dedım

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,970
13,096
113
Soyle birsey buldum dene istersen
müşteri temsilcisine direkt olarak bağlanmak için ilk olarak telefonunuzun arama ekranından 0850 222 0 400 aramanız gerekiyor. Bu numarayı aradıktan sonra sıfırı tuşlayınız. Sıfırı tuşladıktan sonra size tek tek menüler sıralanacak. İşleminizi direk müşteri temsilcisi ile görüşerek yapmak yada herhangi bir sebeple temsilciden bilgi almak için menüleri saymaya başlayınca direkt bir tuşuna basınız. 1. tuş "Kartı İşlemleri" menüsüdür. Ardından sıfır tuşuna basınız.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,487
1,741
113
Soyle birsey buldum dene istersen
müşteri temsilcisine direkt olarak bağlanmak için ilk olarak telefonunuzun arama ekranından 0850 222 0 400 aramanız gerekiyor. Bu numarayı aradıktan sonra sıfırı tuşlayınız. Sıfırı tuşladıktan sonra size tek tek menüler sıralanacak. İşleminizi direk müşteri temsilcisi ile görüşerek yapmak yada herhangi bir sebeple temsilciden bilgi almak için menüleri saymaya başlayınca direkt bir tuşuna basınız. 1. tuş "Kartı İşlemleri" menüsüdür. Ardından sıfır tuşuna basınız.
Sag ol reis deneyeyim

Harun6464

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
445
195
43
Böylesi daha hayırlıdır belki çünkü çeksen gidip sitelere yatırım yapacaksın 😂😂