- 8,606
- 3,866
- 113
Eldeki telefon foruma zor giriyor golü gördüm ama nasılsa ben yazana kadar 15 kisiı yazar dedim yazmadım bile fakir adam her yerde her zaman kaybeder hayat bu6k dağıttım valla sıra sıra gidiyoz
Eldeki telefon foruma zor giriyor golü gördüm ama nasılsa ben yazana kadar 15 kisiı yazar dedim yazmadım bile fakir adam her yerde her zaman kaybeder hayat bu6k dağıttım valla sıra sıra gidiyoz
Aynen kralEldeki telefon foruma zor giriyor golü gördüm ama nasılsa ben yazana kadar 15 kisiı yazar dedim yazmadım bile fakir adam her yerde her zaman kaybeder hayat bu
Kanıt için konuya sadece gol yazanlara bak dost 😅herkesin gol yazıp bekleyip tıkladına yemin ederim ama kanıtlayamam
Hazır kıta mesaj alanına Gol yazıp maçı diğer telefonla takip ediyorlardı heraldeBen yazmadan 15 tane gol yazısı gördüm 😂😂😂
Telefon ne kanka merak ettimEldeki telefon foruma zor giriyor golü gördüm ama nasılsa ben yazana kadar 15 kisiı yazar dedim yazmadım bile fakir adam her yerde her zaman kaybeder hayat bu
Ahahhaa agam bide etiket atmış@halil889
Tebrikler
Samsung kanka en alt modellerinden biri S in ilk serilerindenTelefon ne kanka merak ettim
Redmi 9C ucu delik ekranın ama çalışıyor benimTelefon ne kanka merak ettim
Seni beynime kazıdım 3 kere sana rolünde yazdm tepki yok sendur 😂😂Ahahhaa agam bide etiket atmış
Sekmeler arası geçiş ile boyut degiştirmesinden hemen hemen aynıRedmi 9C ucu delik ekranın ama çalışıyor benim
Eğer seni bu forumda 5-10 arası kazançla görürsem ve hala telelfon almamış olursan çok fena soverim haberin olsunSamsung kanka en alt modellerinden biri S in ilk serilerinden
Alırsa satar 😅Eğer seni bu forumda 5-10 arası kazançla görürsem ve hala telelfon almamış olursan çok fena soverim haberin olsun
Hedef ne nakulma6k dağıttım valla sıra sıra gidiyoz
Nasıl yani abi anlamadım yazdığınıSeni beynime kazıdım 3 kere sana rolünde yazdm tepki yok sendur 😂😂
5 10 a telefon yok ki alırsam iyi bisey alırım onun içinde en az 50k koymam lazımEğer seni bu forumda 5-10 arası kazançla görürsem ve hala telelfon almamış olursan çok fena soverim haberin olsun
Tebrikler dost