- 22,053
- 7,744
- 113
tşkler baskanım kapatalım konuyu size zahmetTebrikler dostum
tşkler baskanım kapatalım konuyu size zahmetTebrikler dostum
İlk mesaj yazanda ilk gol yazanda bendim ama neysekazananlar bunlar kimse dm atmasın cevap vermeyince kızmayın
Üçkağıtçılik yapma kardeşimİlk mesaj yazanda ilk gol yazanda bendim ama neyse
Ya bi s.g her ske maydanoz olma. Önce bak sonra konuş. Burada kimseye adaletsizlik yapmadık kimsenin hakkına girmedik. Bilen biliyorÜçkağıtçılik yapma kardeşim
Çok açgözlü adamsın bu kadar aç gözlü olmaYa bi s.g her ske maydanoz olma. Önce bak sonra konuş. Burada kimseye adaletsizlik yapmadık kimsenin hakkına girmedik. Bilen biliyor
La g.gitÇok açgözlü adamsın bu kadar aç gözlü olma
Yav kanka dumenden gol olmadan gol yazmış seni yemeye çalışıyor işte 300 lira için utanması da yok ne diyim ki yasen ne anlatıyon kawakasiEkli dosyayı görüntüle 809064
sen ne anlatıyon kawakasiEkli dosyayı görüntüle 809064

Kardeş sensin. Benimle muhatap olursan sen şrfsz sinYav kanka dumenden gol olmadan gol yazmış seni yemeye çalışıyor işte 300 lira için utanması da yok ne diyim ki ya
Birader bak küfür edip durma benim canımı sıkma adam ol para için kendinizi satmayın uzatma hadi işine bakKardeş sensin. Benimle muhatap olursan sen şrfsz sin
Lan düdük adaletli söylemek suç mu. Önce mesajlara bak benimle muhatap olmaBirader bak küfür edip durma benim canımı sıkma adam ol para için kendinizi satmayın uzatma hadi işine bak
@halil889* ilk yazan bu arkadaş görmemişsin haksızlık yapılmış
o değildi kardeşim gol gelince baktım ben salak değiliz. ödüller gönderildi@halil889* ilk yazan bu arkadaş görmemişsin haksızlık yapılmış
üst tarafta yazıyor tabi mesajı düzenlemediyse ben sadece gördüğümü yazdım haksızlığa gelemediğim için yoksa beni ilgilendirmez.o değildi kardeşim gol gelince baktım ben salak değiliz. ödüller gönderildi
Bosver Kara Yenin ederim maci açtım betcidan izliyordum. Ben adaletli biriyim. Trilyon atsa istersem adam değilim. Şunu biliyorum Allahin adaleti şaşmaz.@halil889* ilk yazan bu arkadaş görmemişsin haksızlık yapılmış
haksızlık olmasın diye bunu yaptık zaten her şeye itiraz ediyolar sonra millet etkinlik yapmıyor diye ağlarlar ne dağıtım yaparlar ne bisi bir de itirazüst tarafta yazıyor tabi mesajı düzenlemediyse ben sadece gördüğümü yazdım haksızlığa gelemediğim için yoksa beni ilgilendirmez.
Kardeşim haklısın konuyu kapatıyorum. Bol şanslarhaksızlık olmasın diye bunu yaptık zaten her şeye itiraz ediyolar sonra millet etkinlik yapmıyor diye ağlarlar ne dağıtım yaparlar ne bisi bir de itiraz