- 17,800
- 13,608
- 113
Onu vermezsek yasayamayizÇok şükür çalışmak güzelde birde şu aylığı kumara yatırmasak![]()
Onu vermezsek yasayamayizÇok şükür çalışmak güzelde birde şu aylığı kumara yatırmasak![]()
Yeni başladım dost yeni mekan çok lüks işte personel eksikliği var birde saatler felan daha düzene girmedi 24 saat açık beş on güne düzene oturur şartları güzel 75 bin aylık sigorta servisgündüzde çalışıyordun ondan dedim nasıl rahat mı. işin
Dost hesapta bakiye yok cepte var eve geçerken atacağım hallederimO iş tmm 771 yaptim... Hızır gibisin hadi..Ekli dosyayı görüntüle 808283
süpermiş maaş falan bir kaç aya rahatlatır insanıYeni başladım dost yeni mekan çok lüks işte personel eksikliği var birde saatler felan daha düzene girmedi 24 saat açık beş on güne düzene oturur şartları güzel 75 bin aylık sigorta servis
Cebe koymadan oda gitmişti...evin yolunu bu gece şaşırma sakinDost hesapta bakiye yok cepte var eve geçerken atacağım hallederim
Ben ustayim nereye gitsek üç aşağı beş yukarı bu rakamları alirizda çoğu yer ödemekte ,zorlanıyor burası mafya sahibi para çantalarla geliyor bugün bir harçlık ver dedim çıkardı ,20 bin verdi elimesüpermiş maaş falan bir kaç aya rahatlatır insanı
rast gitsin usta gönlünce olsunBen ustayim nereye gitsek üç aşağı beş yukarı bu rakamları alirizda çoğu yer ödemekte ,zorlanıyor burası mafya sahibi para çantalarla geliyor bugün bir harçlık ver dedim çıkardı ,20 bin verdi elime![]()
La son cümleyi kaçırmışım ben,,yuh bu nasıl harclikmis..iki aylık maaşımı çıkartıp vermiş...o adamı çaya yolla dddBen ustayim nereye gitsek üç aşağı beş yukarı bu rakamları alirizda çoğu yer ödemekte ,zorlanıyor burası mafya sahibi para çantalarla geliyor bugün bir harçlık ver dedim çıkardı ,20 bin verdi elime![]()
Gol ilk yazan benmiyimgol olursa ilk yazan kişiye 250 tlEkli dosyayı görüntüle 808257
Sen nick mi degistirdin laGol ilk yazan benmiyim
Yok artıkBen ustayim nereye gitsek üç aşağı beş yukarı bu rakamları alirizda çoğu yer ödemekte ,zorlanıyor burası mafya sahibi para çantalarla geliyor bugün bir harçlık ver dedim çıkardı ,20 bin verdi elime![]()
Ben zaten hep golcüydumSen nick mi degistirdin lagmetin
Asiruh seni aylarca gay Metin diye takip ettiBen zaten hep golcüydum![]()
Çok ayıp iyi gecelerAsiruh seni aylarca gay Metin diye takip etti![]()
La gmetin senmisin bud aklamaNeyse gidip kulisbet gün sonu spini çevireyim belki 250 TL miz olur
Yok ya takılıyorum dost kusura bakma üzül diye söylemedim yaÇok ayıp iyi geceler
G harfinin sırrını çözdük ferhatim dddSen nick mi degistirdin lagmetin
Terbiyesiz Ali baba iyi gecelerLa gmetin senmisin bud aklama