- 21,381
- 7,330
- 113
bu serefsizlere 2 3 hafta önce ıynamıstım yine parasızım 11k gelcekti evinde iy gole 0 0 bitirdi sonra üst üste 4 maçta iy 2 attı goril dostMalmo iy 2 tane atmadı mı sen 3 u mu istedin hocam
Sağlık olsun bültende çok maç olunca kazanma hırsı olduğu sürece kendimizi durduramiyoruz az maç olunca da detaylı şekilde maçı inceliyoruz oynuyoruz daha iyi oluyor lakin sende de sans yok geçmiş olsun kemik kardesbu serefsizlere 2 3 hafta önce ıynamıstım yine parasızım 11k gelcekti evinde iy gole 0 0 bitirdi sonra üst üste 4 maçta iy 2 attı goril dost
biz de o tek gol bile gelmıyor dost kupon gelse yemek söylicektim aç kaldım vallahi delircem cash out bile açmadılar real macınaDün bende de aynı su vardı üç kupon her bı kupon dört maç hepside tek maçtan gitti en çokta zoruma giden maçta 90+5 uzatma verilmiş gol 90+6 da geldi ulan adiler okadar zaman gol niye o dk da atıyorsunuz
Benimde tek golden 140 gitti şans yokReal iy golden 5.700 gitti fener iy 1.5 2500 gitti. malmö iy golden 11k gitti ardından 4 maç üst üste 2 şer gol attı iy. maça iy gol girerim olmaz 47 56 2 0 olur nedir bu çektigimiz borç harç içinde ölecez be kEkli dosyayı görüntüle 787243Ekli dosyayı görüntüle 787244ardeşim
realden mi dostBenimde tek golden 140 gitti şans yok
Young boys maçındarealden mi dost
ne alakası var dost 4 5 orana 2 3 k attıgımda oluyo mantıklı değil mi simdi reale barçaya iy 1 gol oynamak? ki 2 tane son dk karsı karsı atamamış adamlar şans buDevam et 1.30 oynamaya daha borcdan kurtulamazsib şu kadar maçı beklicene canlidan 1 ini yakalasan zaten 3 mac da tuturcagin oranı alacaksin ama birileri boyle oynaması lazım ki siteler kazanana da odeme yapsin
117-145BU MAÇIN SKORUNU BULABİLİR MİSİNİZ ARKADAŞLAR PİABELLA BENİ DOLANDIRIYOR