- 4,450
- 3,943
- 113
@halil889* bu u20 u19 eşek sıpaları seni seviyor dost çok uzatmazlar diye düşünüyorum..
Bol şans
Konuya gelip 2 msj attın diğer 2 arkadas 50 msj atmış ikiside rol acti zaten onları es geçip sana mi atsaydim hakmi yeseydim dost ben bir daha bu forumda rol açarsam benii ciksinler kimseye bir kuruş vermicem bittiAkşam senin rolü takip ettik dost gittin 2 k mesajı olan adamlara attın![]()
sen neyin alınganlıgıını yapıyon kardesim kazansak zaten ayriyetten görücezKonuya gelip 2 msj attın diğer 2 arkadas 50 msj atmış ikiside rol acti zaten onları es geçip sana mi atsaydim hakmi yeseydim dost ben bir daha bu forumda rol açarsam seni ciksinler kimseye bir kuruş vermicem bitti
Tamam abi sensin biz haksız olalım ne diyelimKonuya gelip 2 msj attın diğer 2 arkadas 50 msj atmış ikiside rol acti zaten onları es geçip sana mi atsaydim hakmi yeseydim dost ben bir daha bu forumda rol açarsam benii ciksinler kimseye bir kuruş vermicem bitti
Yanilmiyorsam sen düzelt benim kadar rol acmisligin yoktur herhalde forumda ?Konuya gelip 2 msj attın diğer 2 arkadas 50 msj atmış ikiside rol acti zaten onları es geçip sana mi atsaydim hakmi yeseydim dost ben bir daha bu forumda rol açarsam benii ciksinler kimseye bir kuruş vermicem bitti