- 39,123
- 38,008
- 113
Akşam senin rolü takip ettik dost gittin 2 k mesajı olan adamlara attınSen de rol takip eden adamsin ama benim konulara bir daha gelme
Akşam senin rolü takip ettik dost gittin 2 k mesajı olan adamlara attınSen de rol takip eden adamsin ama benim konulara bir daha gelme
ne saclamıyon kardesim sen ne yapsak yaranamıyoruzGol yaz odul al milleti küçük dusurdugunun farkına bile varmıyor adam rol acar en cok yorum kim yaptıysa odul verilir gol yaz odul almis puahha neyse
3 gelsinnnnnnne saclamıyon kardesim sen ne yapsak yaranamıyoruz
Doğru adam 2 saat konuda aktif yorum yapsın sonra yeni gelen arkadaş gol yazdın ödülü alsin haklısın dost puahahAdil aslında hem kimseyi seçmek zorunda kalmiyorsun hemde secmediklerin trip atmaz![]()
Boşver halilim diğer kuponu yollane saclamıyon kardesim sen ne yapsak yaranamıyoruz
Ne yaptın halil sen daha çok rol takip eden adamsın sen bi rolu 3 saat takip etsen sonra adamın biri gelse gol yazıp ödülü alsa zoruna gitmezmine saclamıyon kardesim sen ne yapsak yaranamıyoruz
3 gelsinnnnnkavga tartısma olmasın diye böyle sistem yaptık yine biri kavga çıkartıyo napak
Yok yok benim senin konulara bu son yorumum gidiyorum benkavga tartısma olmasın diye böyle sistem yaptık yine biri kavga çıkartıyo napak
Bol şans bastığın gibi gelsin.
sen bilinYok yok benim senin konulara bu son yorumum gidiyorum ben
Bol sans
Bol şans
Gelsinnnnn
Lets go arjantinia
Bol şans