- 7,199
- 2,901
- 113
Eskiden güzeldi bu lig iddaa bayinde gidip hep 2.5 üst oynardık oran da 1.60 felandı
YalanKara ödül ıcın takıp etmeyin kanka eğlenmek ıcın burdayız 😀
Kesin
Evde kediler kuru ekmeğe talim ediyor usta öyle deme yaş mama alıcam ödül olursaKara ödül ıcın takıp etmeyin kanka eğlenmek ıcın burdayız 😀
Pırt
Dk 10 savasimBunlarda da hiç gOl atacak sıfat yok ama bakalım
Hava karardı dolaş sokak baslarını mama kabları var baya çıkıyo bır ara o işi yapmıştım toplayıp satıyordumEvde kediler kuru ekmeğe talim ediyor usta öyle deme yaş mama alıcam ödül olursa
Gelir hocam çok rahat şekilde rahat olunDk 10 savasim
Kardesim insanlar öncelikli metin kuru ekmek bulamiyor ona at ayiptirEvde kediler kuru ekmeğe talim ediyor usta öyle deme yaş mama alıcam ödül olursa
Yatti be bu cumleden sonra imkansizGelir hocam çok rahat şekilde rahat olun
Başka bir kedinin rızkını niye elleyelim la yakışmaz sen iyi birşey yapmamışsınHava karardı dolaş sokak baslarını mama kabları var baya çıkıyo bır ara o işi yapmıştım toplayıp satıyordum
Maçta dkdan başka herşey 0 suvatım başlamadimi yoksaDk 10 savasim
@Metings1905 ye de ozaman yaş mama ayarlarızKardesim insanlar öncelikli metin kuru ekmek bulamiyor ona at ayiptir
Sattıgım kısı aldıgım yere koyuyorduBaşka bir kedinin rızkını niye elleyelim la yakışmaz sen iyi birşey yapmamışsın
Başladı ev sarı yemişMaçta dkdan başka herşey 0 suvatım başlamadimi yoksa
Ve parasini tek yedin haHava karardı dolaş sokak baslarını mama kabları var baya çıkıyo bır ara o işi yapmıştım toplayıp satıyordum
AdamsınKardesim insanlar öncelikli metin kuru ekmek bulamiyor ona at ayiptir