- 28,532
- 17,476
- 113
Tebrikler nakulma halil
İyi sapladı 😂😂Ne goldu be 12 metreden
gönlümüz zengin. Ben herkeze atıyorum sohbetim olsun olmasın ona rağmen sadece dostlarına atiyon diyorlar bana . İsyan edip duruyorlar😀Yine aynısın ki yine atarsın sen hayır ben atıyordum rollerde hadi aynı adamlara tekrar tekrar ama benim sohbetim oluyor makara falan konuşuyoruz yani sende oda yok niye atarsın inan hiç anlamıyorum mülayim😂 neyse Halil kazansında bakalım
Yavsak onlar ya boşver mülayimgönlümüz Zengin. Ben herkeze atıyorum sohbetim olsun olmasın ona rağmen sadece dostlarına atiyon diyorlar bana . İsyan edip duruyorlar😀
7 li çete varmış çetenin başı mülayim diyorlar sonra 😅😅Yavsak onlar ya boşver mülayim
He para alamayınca öyle diyorlar parlaklar7 li çete varmış çetenin başı mülayim diyorlar sonra 😅😅
Banada çete damgasi geldi bugün sayın elebasim 😂😂7 li çete varmış çetenin başı mülayim diyorlar sonra 😅😅
Mülayim baş7 li çete varmış çetenin başı mülayim diyorlar sonra 😅😅
Aaa dost ama ben karıştırdım orda seni 😃Banada çete damgasi geldi bugün sayın elebasim 😂😂
😂😂Aaa dost ama ben karıştırdım orda seni 😃
Daha neler duyacaz bakalımBanada çete damgasi geldi bugün sayın elebasim 😂😂
Dilin kemiği olsa yemin ederim hepsinin kırılır ve Lal kalırlardi valla 😂Daha neler duyacaz bakalım