- 1,021
- 376
- 83
Bol lans
Adam güvenmiş sana umarım herşey yolunda gideriş yerinde usta bası bana 500k kredi çekti her ay 40k ödüyon yarın annesinin mevlidi var valla sırf onun için kazanmak istiyorum destek olayım adama
Baba cekmez ogluna o parayıiş yerinde usta bası bana 500k kredi çekti her ay 40k ödüyon yarın annesinin mevlidi var valla sırf onun için kazanmak istiyorum destek olayım adama
İş yerindeki adam 500 k kredi mi çekti helal olsun sana nasıl bir güven verdiyseniş yerinde usta bası bana 500k kredi çekti her ay 40k ödüyon yarın annesinin mevlidi var valla sırf onun için kazanmak istiyorum destek olayım adama
Valla helal olsun o ustabaşına sen 50k borcu ode kalan 14 ile devam et benim fikrimiş yerinde usta bası bana 500k kredi çekti her ay 40k ödüyon yarın annesinin mevlidi var valla sırf onun için kazanmak istiyorum destek olayım adama
Sagol betabi ki
Olunur tabii kim kime 500k kredi cekiyor apoÖyle adama da destek olunur
Minimum çekim 100kValla helal olsun o ustabaşına sen 50k borcu ode kalan 14 ile devam et benim fikrim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çeker de yardımcı olursun adamaiş yerinde usta bası bana 500k kredi çekti her ay 40k ödüyon yarın annesinin mevlidi var valla sırf onun için kazanmak istiyorum destek olayım adama
Bol şans kankaaynı maç devam gelirse pilotuzEkli dosyayı görüntüle 818113
Valla helal olsun adama 500 tl istesen vermeyecek adamlar var ki 500 k ne demek yaOlunur tabii kim kime 500k kredi cekiyor apo
Bol şanslar dostumaynı maç devam gelirse pilotuzEkli dosyayı görüntüle 818113
Hadi inşallah yine hızlı gelsinaynı maç devam gelirse pilotuzEkli dosyayı görüntüle 818113
Bol şansaynı maç devam gelirse pilotuzEkli dosyayı görüntüle 818113