- 30,116
- 22,077
- 113
Oooo lambır lambır
öyle de su kuponu bilyonerin gelme olasılıgına koy %85 çıkar nornakde ben psv iy gol alırdım yatardım 2.yarı 3 atarGüzel mantık ama gelmeyince üzülüyor insan 1.30 oran
PSV’yi attı bu arada 😂öyle de su kuponu bilyonerin gelme olasılıgına koy %85 çıkar nornakde ben psv iy gol alırdım yatardım 2.yarı 3 atar
Ah halilim bu oyunda herşeyi denendi hiç bi türlü bi taktiği yoköyle de su kuponu bilyonerin gelme olasılıgına koy %85 çıkar nornakde ben psv iy gol alırdım yatardım 2.yarı 3 atar
En doğru yorumAh halilim bu oyunda herşeyi denendi hiç bi türlü bi taktiği yok
psv attıöyle de su kuponu bilyonerin gelme olasılıgına koy %85 çıkar nornakde ben psv iy gol alırdım yatardım 2.yarı 3 atar
Valla yok dost ben 1.05 orandan yatmışım banko diye bi şey yokturEn doğru yorum
Alla allaPsv gol
Yazdık psv gol dıye ne begenı ne bsey hayırdır halişko trıpmı atıyonpsv attı![]()
2 ay önce tenis maçında 5-4 kendi servisi bi önceki tur servisi kırmış 40-0 ve ordan maçı verdi inanırmısın hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm 30 k alıcaktımValla yok dost ben 1.05 orandan yatmışım banko diye bi şey yoktur
görmedim ağaYazdık psv gol dıye ne begenı ne bsey hayırdır halişko trıpmı atıyon
Hahhahaha blender meto onlineBan açıldı demek meto burasız geçen günlerinin hesabını verecek o @wasil