- 21,347
- 7,229
- 113
Bol şanslar reisaraba alcam dağıtım yok en üst modelleri sizin olsunEkli dosyayı görüntüle 827987
Bol sans.aen çok gözü kara oynuyorsun bro.kazanman zor ama kazanirsanda sağlam kazanirsinaraba alcam dağıtım yok en üst modelleri sizin olsunEkli dosyayı görüntüle 827987
bol şans halillaraba alcam dağıtım yok en üst modelleri sizin olsunEkli dosyayı görüntüle 827987
abi geçen 19k bastık 1.30 a yattık 🤣🤣Bol sans.aen çok gözü kara oynuyorsun bro.kazanman zor ama kazanirsanda sağlam kazanirsin
tanıdık veya benim takip ettigim insanlar zaten katılır gerek yok baskasınadağıtım yok demiş kimse bişi yazmamış ahahahha herkes çıkarcı bol şanslar
yenimi fark ediyorsunuz?dağıtım yok demiş kimse bişi yazmamış ahahahha herkes çıkarcı bol şanslar
Sen ve 1.30 çok şaşırdım sen hep böyle yüksek oran basıyorsun kim ikna etti seni 1.30a gelsin burayaabi geçen 19k bastık 1.30 a yattık 🤣🤣
bol şanstanıdık veya benim takip ettigim insanlar zaten katılır gerek yok baskasına
yüksek de buluyorum ama böyle 2 tane 1.20 oran kombinesi daha cok hosuma gidiyor kasa oluncaSen ve 1.30 çok şaşırdım sen hep böyle yüksek oran basıyorsun kim ikna etti seni 1.30a gelsin buraya
Bol şansaraba alcam dağıtım yok en üst modelleri sizin olsunEkli dosyayı görüntüle 827987
Bu işler böyle yürüyor çoğu kişi tarafından bol sans bile yazmamışlar ama başlıkta 2 kişiye ödül yazsaydi emin ol ko uda en az 10 tane sabit adam olurdu.adamlar girip başlığı okumuşlar ama bol sans bile yazmamışlar çok ayıp.neyse salla bro herkes çıkarcı dediğin gibi.he bu arada sen şu konuyu takip et ark kazansın boş geçmez öyle biri deil o.millet hep kazanıyor ve dağıtım yapmamak için kazancı bı yere bağlıyor onlarla dalga geçmek amaçlı yazdı bnce onudağıtım yok demiş kimse bişi yazmamış ahahahha herkes çıkarcı bol şanslar
dep iy 39 43 2 1 yapıyo ev hemen 3 2 mis gibi sikeli maçlar severiz 4 2 biter2. yarı üst için başlamış maç 53-55 3-2
Bnce 6.5 7.5 olur bu maç ana param olsa basmazdim onuda diyim 😁dep iy 39 43 2 1 yapıyo ev hemen 3 2 mis gibi sikeli maçlar severiz 4 2 biter
çalışıyorum usta öyle gördüm yazdım kimse yazmamış takşplik zamanımız yok ama arada bakıyorum inşallah başarılı olurBu işler böyle yürüyor çoğu kişi tarafından bol sans bile yazmamışlar ama başlıkta 2 kişiye ödül yazsaydi emin ol ko uda en az 10 tane sabit adam olurdu.adamlar girip başlığı okumuşlar ama bol sans bile yazmamışlar çok ayıp.neyse salla bro herkes çıkarcı dediğin gibi.he bu arada sen şu konuyu takip et ark kazansın boş geçmez öyle biri deil o.millet hep kazanıyor ve dağıtım yapmamak için kazancı bı yere bağlıyor onlarla dalga geçmek amaçlı yazdı bnce onu