- 18,715
- 11,009
- 113
Gelen bir şey yok. Emeğine sağlık. Bol şansödüller gönderildi cok dm geliyo kazandıkca paylasıyorum kusura bakmayın![]()
Gelen bir şey yok. Emeğine sağlık. Bol şansödüller gönderildi cok dm geliyo kazandıkca paylasıyorum kusura bakmayın![]()
Numaranı at gelmeyenin amkKonumu attım gelsin. Yüzünü şişirip atacam buraya
Yonetıme bıldır temızlensın forum bırazödüller gönderildi cok dm geliyo kazandıkca paylasıyorum kusura bakmayın![]()
Attım sen konuma gel balon edip göndericim seni acileeNumaranı at gelmeyenin amk
Brom sakin ol karakol filan uğraşırsınAttım sen konuma gel balon edip göndericim seni acilee
Sen var ya tam bir malsın yemin ederimAttım sen konuma gel balon edip göndericim seni acilee
Kanka şunlara bir elektrik Verde bitirsinler kavgayıYonetıme bıldır temızlensın forum bıraz
Şapşaktan döşüne vurim da gör hastahanayıSen var ya tam bir malsın yemin ederim
Benim ödülü başkasınami attın bro bana ödül falan gelmediödüller gönderildi cok dm geliyo kazandıkca paylasıyorum kusura bakmayın![]()
Ödülü kendine atmışBenim ödülü başkasınami attın bro bana ödül falan gelmedi
Oluyo bazen karışıklık bro daha önce o anki kargaşadan dolandırmaya çalışanlar oluyor ben bizzat yasadimÖdülü kendine atmış![]()
Ban lazım elektrık yetmez dostKanka şunlara bir elektrik Verde bitirsinler kavgayı
Sonucu hüsran yanihayat 1 kumarmış 🤣🤣🤣
Serdar topraktepe puhahahahhayat 1 kumarmış 🤣🤣🤣
yooohaa 😂😂Serdar topraktepe puhahahah
Bol şanslar reis inşallah kazanirsin1.ve 2.golu yazan ilk kişiye 150 tlEkli dosyayı görüntüle 675763