http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haktan Abim Kalbimizdesin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,750
23,939
113
Haktan abi hepimizi yaktında gittin
O nereye gitti ya Ulan var ya yemin ediyorum bak burada beni iyi tanıyanlar da var o kadar içiyorum Onun kadar kafaya çevirdiğimi bilmiyorum nasıl kendini kaybetmiş nasıl giderler yapıyor ama öyle bir gider yapıyor ki harbi insan hoşuna gidiyordu

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,444
3,156
113
Beyler haktan ne alaka biri kısa özet geçebilir mi

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,839
7,165
113
O nereye gitti ya Ulan var ya yemin ediyorum bak burada beni iyi tanıyanlar da var o kadar içiyorum Onun kadar kafaya çevirdiğimi bilmiyorum nasıl kendini kaybetmiş nasıl giderler yapıyor ama öyle bir gider yapıyor ki harbi insan hoşuna gidiyordu
Maalesef haktan abi başkan tarafından katledildi..
O artık kalbimizde

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,750
23,939
113
Olay ne haktan kim 🤣
Akşam bir tanesi geldi Buraya alayınız gelin lan adminler işte Bilmem form üyeleri falan alayınız gelin diye bir başlık yapmış Ulan yol Normalde var ya biliyorsun az çok beni tanıyorsunuz az çok burada Ağzıma geleni sayarım Ulan bu beni gülmekten öldürdü ya öyle bir giderler yapıyor ki görmeniz lazımdı ya emniyetle çalışıyormuş da bilmem neymiş de ya neler neler yazdığını şimdi anlatamıyorum burada ya

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,839
7,165
113
Akşam bir tanesi geldi Buraya alayınız gelin lan adminler işte Bilmem form üyeleri falan alayınız gelin diye bir başlık yapmış Ulan yol Normalde var ya biliyorsun az çok beni tanıyorsunuz az çok burada Ağzıma geleni sayarım Ulan bu beni gülmekten öldürdü ya öyle bir giderler yapıyor ki görmeniz lazımdı ya emniyetle çalışıyormuş da bilmem neymiş de ya neler neler yazdığını şimdi anlatamıyorum burada ya
Sus sus ortalığı sen karıştırıyon.. adama boş yapıyon dedin adam çıldırdı gider ayak hepimizi sıraya dizdide gitti haktan abim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Skskakakak katkili icmistir o 🤣

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,839
7,165
113
Sabahlar olmadı haktan abim 38 yaşında iyi bir abiydi.
Ama bir kusuru vardı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Böyle seylerde arayin ya tel birakayim bu makarayi nasil kacirmisiz

Muroo1988

Tanınmış üye