- 1,278
- 830
- 113
Gel dayım benim beklerim. Altınsofranın karşısındaki bimde yönetim ayağındayız dümendenIyi bilirim oraları ha Sefaköy Sultan Murat Cennet kanarya
Gel dayım benim beklerim. Altınsofranın karşısındaki bimde yönetim ayağındayız dümendenIyi bilirim oraları ha Sefaköy Sultan Murat Cennet kanarya
Altın Sofranın oraya da geliyorum bir kardeşimiz var yanına uğruyorum aradaGel dayım benim beklerim. Altınsofranın karşısındaki bimde yönetim ayağındayız dümenden
Altınsofran ilerisinde çorbacı var değil mi Cennet ÇorbacısıGel dayım benim beklerim. Altınsofranın karşısındaki bimde yönetim ayağındayız dümenden
Hemen yanında dayı.Altınsofran ilerisinde çorbacı var değil mi Cennet Çorbacısı
Böyle bir sanatçı var mı harbidenUlan şarkıcı haktan vefat etti sandım açtığın konunun..
Cok ayip muro senin gibi entellektuel arabesk seven muzik tutkunu birisi nasil bilmez haktaniBöyle bir sanatçı var mı harbiden
Vallahi İlk defa duydum Baba ben rahmetli Azer Bülbül Uygar Özgür Kaplan böyle sanatçıları dinliyorumCok ayip muro senin gibi entellektuel arabesk seven muzik tutkunu birisi nasil bilmez haktani
Özgür kaplan efsane ya dur atayim haktan sanaVallahi İlk defa duydum Baba ben rahmetli Azer Bülbül Uygar Özgür Kaplan böyle sanatçıları dinliyorum
Vallahi İlk defa duydum Baba ben rahmetli Azer Bülbül Uygar Özgür Kaplan böyle sanatçıları dinliyorum
Özgür Kaplan isyanlardayım bu parçayı dinleÖzgür kaplan efsane ya dur atayim haktan sana
Bak şimdi ben de sana bir parça atacağım onu dinle Sabah sabah kendine gel
Ya bunu ogle rastgele attim fena degil sesi falan sabah sabah atacak damar tekele.gondercek bizi tekele bile yazdiriyoruz nasıl dünya 🤣Bak şimdi ben de sana bir parça atacağım onu dinle Sabah sabah kendine gel
Tekelci dükkanı ac ulannnAi kral
AtesssssTekelci dükkanı ac ulannn