- 423
- 118
- 43
Açtığı konu yine silindi vay garipDerdi verilen 100₺ değerinde deneme bonuslari ve çekilişler miş
Açtığı konu yine silindi vay garipDerdi verilen 100₺ değerinde deneme bonuslari ve çekilişler miş
garip olan ne sana göre @dridvan527Açtığı konu yine silindi vay garip
Siteleri tedhit etti 250 TL lik deneme bonuslarinizi almama kararı aldım sizi bilgilendirmek istedim yazdı sonra sen konuyu silince iyice delirdi 🤣açtığı konuda 100 200 tl felan yazıyor detay yazmıyordu. Geri bildirim yaparak detaylı şekilde açabilirsin yazdım onada anlamadı bizi![]()
Anladığım kadarıyla yapılan kampanyaların 100 tl falan olmasına takılmış, yani "bir paket sigara 100 lira olmuş, siteler bile deneme bonusunu 500 tl olarak veriyor" gibi cümlelerden bu anlamı çıkardım. Devamında da üstü kapalı "emniyete okurum hepinizi" minvalinde birkaç cümle etti.garip olan ne sana göre @dridvan527
Eminim ki şuan hala biryerlerde konu açıp söylenmeye devam ediyordur farklı platformlarda lakin normal değil o kişi torbacisi baya sağlam 🤣🤣Bende yat uyu yazdim ona 🤣
Hala bi umut bonus kovalıyorumParasizlik zor iş sabahin korunde millet uyuyor
Bizler neyin pesindeyiz aq
Var mı biseylerHala bi umut bonus kovalıyorum
Sen diyince farkettim
Ne yapıyoruz biz aw
Yok cırt kankaVar mı biseyler
Sen Küçükçekmece'de mi oturuyorsunKüçükçekmece karakolunda Shellac ismi geçiyor dı
Bilmiyorum başkanım, en son tutmayın beni, bı bırakın abi diye bagris sesi geliyordukalbimizde kalacak gibi görünüyor anlamadım sabah sabah derdi neymiş![]()
Başkanım kolay gelsingarip olan ne sana göre @dridvan527
Vallahi aynı durumdayiz pakette 2 3 sigara kaldı bugün nbadende yattım son 100 TL lik atimim kaldı napacam bilmiyorum daha 2 gün önce çok güzel kasam vardı nasıl eridi 2 günde aklım almıyorYok cırt kanka
Mail sms heryere en az 3 defa baktım
Telegrama 10 kere bakmisimdir
Yok hicbirsey
Son 2 tek sigara kaldı evde yemek yok para yok
bakalım yarın nasıl bi çözüm yolu bulucaz
Topunuz gelin diyor adamkalbimizde kalacak gibi görünüyor anlamadım sabah sabah derdi neymiş![]()
Aynen sultanmuratSen Küçükçekmece'de mi oturuyorsun
Iyi bilirim oraları ha Sefaköy Sultan Murat Cennet kanaryaAynen sultanmurat