Kırallar sucların karsılıgının cezası zaten bellı deılmı bı yapay zeka yapsınlar chatgpt grok gıbı. Butun sucları onların vercegı kararlara gore versınler ulkede sıyasete gırmıyım ustu kapalı anlatıyım garıbanı erzak caldı dıe hapse atıolar adam olduren dısarda cıfte standartın anasını aglatıyolar yani. Hakımlerın hıcbırı bence kuralda yazan cezayı vermıo bı ınsanın kaderı bı ınsanın (hakımın) keyfıne bırakılmamalı ornek verıom ızmırdekı hakım sucluyu acıyıp salarken bursadakı hakım acımaz hapıs cezası verır ınsan kaderını etkılıcek seyler hakımlerın o ankı vıcdanına adalet terazısıne gore sonuclanmamalı dıe dusunuorum cunku hakım o gun ıyı tarafındanda kalkmıs olabılır kotu tarafındanda. Ozetle suc neyse kagıtta karsılıgı neyse ona gore ceza verılmesı lazım yoksa ortada objektıflık kalmıo butun hakımlerde gercek esas karara gore ceza verse hakım dıye bıseyede mantıken gerek kalmıo. Helekı tr de gercek adaletın saglanması ıcın bu karar verme yetkısındekı yapay zekanın olması lazım. Hayatta olmaz ıhtımal yokta ıste ıcımı dokuom. Tv dekı gunduz kusagı programlarına bıle hep garıbanları koyuyolar her kanala aynı saatte bakın programa gelenlerın hepsı fakır fukara bıtane zengın ıs adamı tarzında adamlar goremezsın programa cıkan. esra erolu ızlıom arada. suan gundemde olan hergun cıkan bı karı koca var esra erol bu herıfı tıktokta yayın yapıo dıe canlı yayında kucuk dusurup duruo aynı sekılde avukat kadın var oda onlara gıydırıyo karsılarında zengın bırılerı olsa kımse sesını cıkaramaz bu dunyada herkezın gucu gucu yetene. cunku zengın ınsanlar yanlıs yapmaz yapsada ustunu orter yanlıs yapsada butun hayat sartları onlardan yanadır ısın ıcınden tereyagından kıl ceker gıbı sıyrılırlar fakır bı kabahat yapınca afedersınız ırz dusmanıymıs gbı herkez ona saldırır seytanın ta kendısı olur herkez bırılerıne nasıhat verıp duruo bıktım garıbanların fakır fukaranın hep kotu gosterılmesınden. tuzu kuru olan hayatını ımade ettırebılen tıplerın agzından nasıhat karsındakını kucuk dusurme eksık olmaz duzenın komple degısmesı lzım ama ımkanı yok neyse uzattım ıcımı doktum normalde sadece hakımlık mevzusunu yazcaktım laf lafı actı ısteyen okur bırazdan dalga gecen tıpler zaten gelcek cok umrumdaydınız gerceklerı yzdım