Boş insanlar bunlar bu tiplerle ugrasirsak ne doğru dürüst yaşarız ne de ilerleriz bunlar gibi oluruz boşverAdamların 10 yıldır başarısı yok gelmiş burda Galatasaraylı misin diye ufak beyniyle dalga geçtiğini zannediyor
Aynen öyle ama ikinci yarı hareketli olur diye düşünüyorumOnu bunu bilmiyorum 45 dk izledim zamanım boşa gitti trendyol 1.lig maçı izledim sanki bu ne aw
Sana dimiAllah akıl fikir versin
Knk çok ortada o pozisyon adam elini saklamaya çalışıyor eskiden olsa net pen6 da şimdi kurallar değişti ona el vermiyorlarCok yavsak bi hakem buz gibi liverin penaltisini yedi
Yok kardesim ne saklamasi kral nett penalti vallaKnk çok ortada o pozisyon adam elini saklamaya çalışıyor eskiden olsa net pen6 da şimdi kurallar değişti ona el vermiyorlar
Dediğim gibi.kural değişti.ibneler yok elin doğal hali bilmem ne saçma saçma kurallar eski futbol daha iyidi ele dediği an pen6 olacakYok kardesim ne saklamasi kral nett penalti valla
Ya valla krall acik acik sanki sike kokusu var macta 1 korner oldu sadece adamlar resmen ilk yari 0-0 oynamislarDediğim gibi.kural değişti.ibneler yok elin doğal hali bilmem ne saçma saçma kurallar eski futbol daha iyidi ele dediği an pen6 olacak
Real 2:5 bile gelebilir boyle atak dewam ederseReal 1.5 Bayern 3.5 olur mu 4.5 k Atacam
Bacağına çarpıp ele geliyor. Direk ele gelse verecekti. Vücudunun bir noktasından sekip ele çarparsa penaltı verilmiyor. Saçma veya mantıklı bul ama kurallar böyleReal maçını izleyen vardır elbet resmen reali doğruyor net penaltı vini pozisyonu hiçbir faulunu vermiyor realin köşe gönderinin orda ardayi yerden yere fırlattı faul bile çalmadı viniye beleş sarı verdi
Real ms 1 Bayern 3.5 üst at knk maç sonu buluşalımReal 1.5 Bayern 3.5 olur mu 4.5 k Atacam
Parise kaldım yaReal ms 1 Bayern 3.5 üst at knk maç sonu buluşalım
Oynadın mı dediğimiParise kaldım ya
Anasına bile söverOkan Buruk Hakeme küfür edermi özel oran var
DoğruAnasına bile söver
Kamerada gözükmesi lazım diyor nasıl olacak o 😄Okan Buruk Hakeme küfür edermi özel oran var