http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret ve Küfür Davası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Bizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,292
534
113
Yersin ama sen zararlı çıkarsın karşı tarafa ödediğin parada onun avukatına gider onun cebine bisey girmez

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,681
4,523
113
Bizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim
Birkaç yıl önce işyerinden biri aynı senin gibi yapmış mahkeme 10 bin ceza verdi paşa paşa ödedi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bizim mahallede husumeti olanlar ceza yerine mermi yiyo

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
349
63
Hocam öncelikle geçmiş olsun aklıma takılan birşey oldu madem aynı mahalledesin neden sanaldan sövüyorsunuz birbirinize gidip vuruşsaydınız daha iyi olmaz mıydı en azından için rahat ederdi ve sende vücudunda ufak bir izden gidip rapor alıp sende şikayetçi olabilirdin.

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Hocam öncelikle geçmiş olsun aklıma takılan birşey oldu madem aynı mahalledesin neden sanaldan sövüyorsunuz birbirinize gidip vuruşsaydınız daha iyi olmaz mıydı en azından için rahat ederdi ve sende vücudunda ufak bir izden gidip rapor alıp sende şikayetçi olabilirdin.
O olacakti zaten ama ayırdılar. Bu sefer sanaldan saldırdı

che5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
403
94
28
Kisaltilmis kufur etseydin ya amk))

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,114
1,679
113
Miktarı bilmem ama sovduysen seve seve o parayı mecbur öducen bu işi ticarete dökenler bile var özellikle milleti tahrik edip bilerek küfür yiyip bunun üzerinden hepsine dava açıp para alıyorlar ona buna kimseye sovmeyin yani gerek yok

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Miktarı bilmem ama sovduysen seve seve o parayı mecbur öducen bu işi ticarete dökenler bile var özellikle milleti tahrik edip bilerek küfür yiyip bunun üzerinden hepsine dava açıp para alıyorlar ona buna kimseye sovmeyin yani gerek yok
Yahu zaten işi o noktaya getiriyor . Amacı para . Birisi bana ana avrat kaysa mesela bu rahatsız derim ya da gider kavga ederim . Insan bu para istemeyle küfürü kabul ediyor ve küfüre fiyat biçiyor o da garip

che5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
403
94
28
Isom vermedim savunmasida yapamazsinki adama ozeldende giydirmissin))

che5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
403
94
28
Yahu zaten işi o noktaya getiriyor . Amacı para . Birisi bana ana avrat kaysa mesela bu rahatsız derim ya da gider kavga ederim . Insan bu para istemeyle küfürü kabul ediyor ve küfüre fiyat biçiyor o da garip
Malesef duzen bu kanka

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,533
3,869
113
aynen dost özellikle %10 altı oyu olan partilerde bu var hele %1 bile oyu olmayan parti liderleri kendilerine sövenlerden geçiniyorlar, avukat tutmuşlar geleni geçeni yoluyor ben de merak ediyordum hazine yardımları da yok nasıl geçiniyorlar diye meğer sosyal medyadaki küfürlerden geçiniyorlarmış

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
O bana mahallede etti ana karşılık vermedim ayırdılar. Ama işte bu seferde faceden salça oldu ben ettim . Başlatan o olmuştu
Geçmiş olsun dostum uzlaştırmacilik yapan tanıdık var bu işi ticarete döken yavsajlar var mesela f.portakalin dosyası haftada bir geliyor diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...