- 15,228
- 13,213
- 113
teşekkür dostum daha cok kişiye ulasalım diye formalite rollü istedim zaten açmayanları not alıyorum bi daha ödül alsalar bile yollamıcamBarem yüksekti maç önü çıkan sayıya baktım dedim üst olur oldu
teşekkür dostum daha cok kişiye ulasalım diye formalite rollü istedim zaten açmayanları not alıyorum bi daha ödül alsalar bile yollamıcamBarem yüksekti maç önü çıkan sayıya baktım dedim üst olur oldu
Ben teşekkür ederim dostteşekkür dostum daha cok kişiye ulasalım diye formalite rollü istedim zaten açmayanları not alıyorum bi daha ödül alsalar bile yollamıcam
Kesene bereket tekrardanteşekkür dostum daha cok kişiye ulasalım diye formalite rollü istedim zaten açmayanları not alıyorum bi daha ödül alsalar bile yollamıcam
Daha ben yapamamisim o kadar53 bin mesaj nasıl yaptın sen aiqiqiw hiç çıkmadın mı forumdan be zalim
Bol şans@Beşiktaş Endonezya'da 1 gol olur mu
Ben açmadım diye kara listeye mi alındım şimdi 🤔🥸teşekkür dostum daha cok kişiye ulasalım diye formalite rollü istedim zaten açmayanları not alıyorum bi daha ödül alsalar bile yollamıcam
Olur mu sordum sadece almadımBol şans
63 1-0 1.5 üstümü bekliyoruz@Beşiktaş Endonezya'da 1 gol olur mu
He alacam gibi63 1-0 1.5 üstümü bekliyoruz
OlurOlur mu sordum sadece almadım
Adam her rollde başrolde nası yapmıcak 😂😂53 bin mesaj nasıl yaptın sen aiqiqiw hiç çıkmadın mı forumdan be zalim
Olsun mu@Beşiktaş Endonezya'da 1 gol olur mu
63 1-0 1.5 üstümü bekliyoruz
Olur ya oranda cazip 1.55Olsun mu![]()
Bol şansAldım gitti bol şans
Yow awAdam her rollde başrolde nası yapmıcak 😂😂
Oynadıysanız olsunOlur ya oranda cazip 1.55
Bol şans gelir bu 75 e kalmaz hemde dep atarAldım gitti bol şans