Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,343
12,351
113
Borç diye para alıyorsunuz bir birinizden sonra ortalık karışıyor 2 takışma olunca aranızda pok atmaya başlanıyor @Erhan2121 @murobaşkan @karagalak gereksiz meseleler lütfen tartışma çıkarmayın kimin kime borçu varsa ödesin iban ben atarım sorun değil 🤣🤣🤣🤣🤣

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,627
11,559
113
Borç diye para alıyorsunuz bir birinizden sonra ortalık karışıyor 2 takışma olunca aranızda pok atmaya başlanıyor @Erhan2121 @murobaşkan @karagalak gereksiz meseleler lütfen tartışma çıkarmayın kimin kime borçu varsa ödesin iban ben atarım sorun değil 🤣🤣🤣🤣🤣
Konu borç değil dün bir şaka yaptık şuan gelmiş başka konuda bana atmaya başladı birden bir meselen varsa özelden yazarsin amacin nedir diye sorarlar yanlış mu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Konu borç değil dün bir şaka yaptık şuan gelmiş başka konuda bana atmaya başladı birden bir meselen varsa özelden yazarsin amacin nedir diye sorarlar yanlış mu
Ben dun para kaybetmişim sende bana saka yapıyorsun bunlar yanlış para kaybeden adama saka yapılmaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Ben neyin ne olduğunu biliyorum bro
Valla dost Allah şahidim olsun ki ben burda bana borc verin kimseye demedim rol talep dışında kimseden bir talep te bulunmadım o arkadasa bende 2 defa rol parası attim bende mi geri istiyim adam diyorki siz kimsinizde ben size haybiye para verim bi eşek biziz doğru o yuzden hiç konuşmaya bile gerek duymuyorum seviyordum onu ama çok yanlış düşüncelerin icine dalmış Allah isini gücüsunu rast getirsin benden uzak Allah a yakın olsun buda son ona karşı ettiğim son laftır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...