- 38,556
- 37,422
- 113
İşi hemen paraya dökmeKimin parasını alıp kaçtım kimin parasını aldım da vermedim
İşi hemen paraya dökmeKimin parasını alıp kaçtım kimin parasını aldım da vermedim
Tekin dost değildir demişsin bende soruyorum naptim varsa yanlışımız özür dilemesini biliriz yaniİşi hemen paraya dökme![]()
Rol actirmistim parasini alıp gitmiştin ya dost sonrada çekim yapmıştın 100 TL istemiştim 15 rakıya atıyorum dmeistin 3 gün gelmemişti sonrada unuttum demiştin bunlar bana çok Tekin gelmiyorTekin dost değildir demişsin bende soruyorum naptim varsa yanlışımız özür dilemesini biliriz yani
Tam tersi olmasın ben çekim için senden 100 tl istedim 15 dkya atcam diye sende saol attın bana hatta 110 tl attın sonra site denemeyi ödemedi bende sana durumu belirttim atcam diye sonra 1 veya 2 gün sonra 95 tl olarak attım sana parayı o anda o kdr var diye sende sorun yok dedinRol actirmistim parasini alıp gitmiştin ya dost sonrada çekim yapmıştın 100 TL istemiştim 15 rakıya atıyorum dmeistin 3 gün gelmemişti sonrada unuttum demiştin bunlar bana çok Tekin gelmiyor![]()
Yine de bi hatam varsa affola ben kusura bakma ama ben kimsenin 7 yıldır üyeyim yanlış yapmamaya özen gösteririmRol actirmistim parasini alıp gitmiştin ya dost sonrada çekim yapmıştın 100 TL istemiştim 15 rakıya atıyorum dmeistin 3 gün gelmemişti sonrada unuttum demiştin bunlar bana çok Tekin gelmiyor![]()
Sorun yok dost keyfine bak bas tacisinYine de bi hatam varsa affola ben kusura bakma ama ben kimsenin 7 yıldır üyeyim yanlış yapmamaya özen gösteririm
Bol sansGyonongam FC vs seoul toplam 1.5 üst
Yok dost sadece zoruma gtti tekinsiz demenSorun yok dost keyfine bak bas tacisin
Bol şansGyonongam FC vs seoul toplam 1.5 üst