Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,556
37,422
113
Tekin dost değildir demişsin bende soruyorum naptim varsa yanlışımız özür dilemesini biliriz yani
Rol actirmistim parasini alıp gitmiştin ya dost sonrada çekim yapmıştın 100 TL istemiştim 15 rakıya atıyorum dmeistin 3 gün gelmemişti sonrada unuttum demiştin bunlar bana çok Tekin gelmiyor :)

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,960
2,405
113
Rol actirmistim parasini alıp gitmiştin ya dost sonrada çekim yapmıştın 100 TL istemiştim 15 rakıya atıyorum dmeistin 3 gün gelmemişti sonrada unuttum demiştin bunlar bana çok Tekin gelmiyor :)
Tam tersi olmasın ben çekim için senden 100 tl istedim 15 dkya atcam diye sende saol attın bana hatta 110 tl attın sonra site denemeyi ödemedi bende sana durumu belirttim atcam diye sonra 1 veya 2 gün sonra 95 tl olarak attım sana parayı o anda o kdr var diye sende sorun yok dedin

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,960
2,405
113
Yine de bi hatam varsa affola ben kusura bakma ama ben kimsenin 7 yıldır üyeyim yanlış yapmamaya özen gösteririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...