- 2,162
- 1,595
- 113
Ben o şekilde kazanıyorum zatenDoğrusunu yaptım dimi
3/5 bi yere atar 1/2 çevirir 2/3e katlayınca çıkar başka yerde denerim kaybetsem bile kayıp bonus ana para oluyor 😛
Ben o şekilde kazanıyorum zatenDoğrusunu yaptım dimi
Şans artık dostGeleceği yoksa öylede gelmez kayıp bonusu da gider
Yok başka yere atacak çektiğini olur mu öyle seyAdam akıllı helal çekim yaptı kalanla devam edecek güzel bir strateji
Her türlü getireceğim knk rahat olŞans artık dost
Bugün cuma yinede sen bilirsin🧐😅Tüm enerjimle bastırıyorum
Yoksa durduk yere niye çeksin. Ama bu işi korkak oynarsan kaybdersin umarım öyle olmazHiç aklıma gelmemişti şeytan varya burlardaysa kaçmıştır 😂
Oooo Mami naberHiç aklıma gelmemişti şeytan varya burlardaysa kaçmıştır 😂
Hayırlı cumalarBugün cuma yinede sen bilirsin🧐😅
Olmaz öyle hocamBugün cuma yinede sen bilirsin🧐😅
Ben öyle sandım, tasarruf kendisine kalmış. Hayırlı cumalar gökaybetYok başka yere atacak çektiğini olur mu öyle sey
Bakma sen hakan uyanık gün sonu spin günlük spin aylık ne varsa şuanda masada ordan oraya ordan oraya hepsini doldurup gece paraları ezecek😅Yoksa durduk yere niye çeksin. Ama bu işi korkak oynarsan kaybdersin umarım öyle olmaz
Hayırlı cumalar hocamcimBen öyle sandım, tasarruf kendisine kalmış. Hayırlı cumalar gökaybet
hako bilir işiniBakma sen hakan uyanık gün sonu spin günlük spin aylık ne varsa şuanda masada ordan oraya ordan oraya hepsini doldurup gece paraları ezecek😅
Ooo iyi 😂😂Oooo Mami naber
Hepimiz aynıyız bugün var yarın yok mecburen yarını da düşünüyoruzBakma sen hakan uyanık gün sonu spin günlük spin aylık ne varsa şuanda masada ordan oraya ordan oraya hepsini doldurup gece paraları ezecek😅
Aynen öyle dostHepimiz aynıyız bugün var yarın yok mecburen yarını da düşünüyoruz