- 23,593
- 22,003
- 113
La cidden sole la kim bu cidden çok merak ettim simdiBoş ver
La cidden sole la kim bu cidden çok merak ettim simdiBoş ver
O degilde adam zaten ayda yılda bir girer siteye Sinan niye onu anlamadımBen biliyomda soylememgizemi kaçmasın
Teşekkürler dostMulayiimle birlikte 4 kisi @qguzh4nn0 atuiyom 2k 500 er dagitacak
Kanka boş dedik yaLa cidden sole la kim bu cidden çok merak ettim simdi
Sen tanırsın muhtemelen ama çoğu üye tanımazKim la bu kac gündür gizli gizli diye ortalıkta dolasiyor
Neyse boşverelim Zenginin parası züğürdun çenesini yorar mış.Ben biliyomda soylememgizemi kaçmasın
Bi ben mi malim ya hepiniz anladiniz da bi ben anlamadimKanka boş dedik ya
Savaşın ve ekibinin kankasi oKim la bu kac gündür gizli gizli diye ortalıkta dolasiyor
Ben sana sonra söylerim şimdi burdan yazıp şişirmeyelimBi ben mi malim ya hepiniz anladiniz da bi ben anlamadim
Söylesene dost kac gündür sinan gizli gizli sponsor diye geziniyorSen tanırsın muhtemelen ama çoğu üye tanımaz
Dm den yazsana bana biBen sana sonra söylerim şimdi burdan yazıp şişirmeyelim
Yoruldun bugün knk@qguzh4nn0 hadi başim çatladi
Bende malım Erhan yanlız değilsinBi ben mi malim ya hepiniz anladiniz da bi ben anlamadim
En iyi ben tanırım eskiden abisiydimSen tanırsın muhtemelen ama çoğu üye tanımaz
Param gelemedi@qguzh4nn0 hadi başim çatladi
Bi ara tanimiyordum konuma yazmisti dedim gizlice sana da atayim macimi takip ettin dedi param var ama saglam insansin sana rol yaptorwcam dedi ondan sonra hic yanlis yapmadim kimseye icine dogmus işteO degilde adam zaten ayda yılda bir girer siteye Sinan niye onu anlamadım![]()
BOL şans dostGizli sponsor oynadı ben sadece maçı dedim kazanırsak 2 kişi 300Ekli dosyayı görüntüle 833707
La yaz bana isim ver adamin parasinda değilim ama kim bu delikanlı çok merak ettimEn iyi ben tanırım eskiden abisiydim
Hahahhah özeldenLa yaz bana isim ver adamin parasinda değilim ama kim bu delikanlı çok merak ettim