- 23,336
- 21,779
- 113
Adam seçtim diyor saymasinlar demiş bizim adamlar hala 1 4 15 diye saymaya devam ediyor cildircaam
4. Çeyreği say dediler ya kafamı yapıyorlarOğlum neyi sayıyorsun adam 3. Per 36,5 demiş 46 çıkmış 20 dalmış tutturmuş zaten 🤣🤣🤣
O benim 200 ü kaybettim lannnn 🥺🥺Konuda metin vardi ekledim 1 kisi de rolcu koyak
Bitti sayma la delimisin sen neyi sayıyon19 coştu bunlar
Serı dayanAdam seçtim diyor saymasinlar demiş bizim adamlar hala 1 4 15 diye saymaya devam ediyor cildircaam
İlk 5 dakika dediler la sen kaptırdın kendini gidiyorsun4. Çeyreği say dediler ya kafamı yapıyorlar![]()
Konuya Kendimi o kadar kaptırdım ki takip edesim geldiAdam seçtim diyor saymasinlar demiş bizim adamlar hala 1 4 15 diye saymaya devam ediyor cildircaam
Cok şükür durduKonuya Kendimi o kadar kaptırdım ki takip edesim geldi![]()
21 5 dakika yeni bitti erho aşık mısınİlk 5 dakika dediler la sen kaptırdın kendini gidiyorsun
Adam 5 dakika önce yazdi ya kormusun saymasinlar diye listede verdi21 5 dakika yeni bitti erho aşık mısın![]()
Hayret Erhan ve bende varım5+2 kisi kazandi 5 kisi belli 2 kisi kimi secek odul geldi bile tekrar
Görmedim erho niye söylemiyorsunAdam 5 dakika önce yazdi ya kormusun saymasinlar diye listede verdi
Bizide sevdi galiba puahhaHayret Erhan ve bende varım
Cennetın kapısı aralandı5+2 kisi kazandi 5 kisi belli 2 kisi kimi secek odul geldi bile tekrar
La bas bas yaziyorum sayma diye adam seni de listeye yazmis diye ama sen ole bir dalmışsin ki gözün kimseyi görmez olmus puahhaGörmedim erho niye söylemiyorsun![]()
O kadar ağladık ki bu durumda şeytan 😈 bile bizi severdi erhoBizide sevdi galiba puahha
Hahahahah😂😂😂Cennetın kapısı aralandı
Millet yilda 50milyon zekat parasi veriyor dost puahaCennetın kapısı aralandı