- 4,672
- 2,588
- 113
Galatasaraylilar laftan anlasa üslup hemen duselirde bunlara anladığı dil makbulŞekersiz çay gibi diyor,,tatlandir biraz diyor)
Galatasaraylilar laftan anlasa üslup hemen duselirde bunlara anladığı dil makbulŞekersiz çay gibi diyor,,tatlandir biraz diyor)
Morata gibi övmeye devam edin siz 😁kariyerinde 55 penaltı atıp 50sini gol yapan adam için yazılmış bir yorum daha. siz hangi dünyada yaşıyorsunuz
Sen çok zekisinsen kafayı yemişsin bilader bol şanslar
morata övmedim ki hakan'la ilgili bişey yazmışsın onu yazdım morata gidecek zaten. konuyu morata'ya çeken sensinMorata gibi övmeye devam edin siz 😁
Oku bakalım konismalari kim forumun huzurunu kaçırıyor ben hakan Çalhanoğlu kötü topçu dedim diye bu holigan galatasarayli sanki anasına sovmusum gibi tepki verdi.tarafli olmayın lütfen tarafsız olun.tamam adminler Galatasaraylı daha önce bu konuyu sizlerle konusmustuk.ama bu kadarda yapmayın bize yüklenmeyin hep
Reis bak bu konuyu acan arkadas surekli böyle seyler acip sonra ne hikmetse isi fenere getiriyor burda tartışma ortami oluyor bu arkadasin hakan ile ilgili düşüncesi bizi neden ilgilendiriyor bunun konu degeri nedir her onune gelen konu aciyor bu serbestmi
Aynen Fenerliler bir şey deyincede suçlu ne hikmetse biz oluyoruz.Reis bak bu konuyu acan arkadas surekli böyle seyler acip sonra ne hikmetse isi fenere getiriyor burda tartışma ortami oluyor bu arkadasin hakan ile ilgili düşüncesi bizi neden ilgilendiriyor bunun konu degeri nedir her onune gelen konu aciyor bu serbestmi
fener sampıyon olucak dıyodu rams parktakı mactan once bu adam futbol konusmaya degmez bununlaahı gitmiş vahı mı kalmışadam geçen sene ballond'or listesindeydi olm siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ahı gitmiş adam ucl finalinde oynadı la bu sezon alooo hoppp