- 2,207
- 917
- 113
Çoğu pen6 yı da kaçırır zaten 😁😂Hakan çalhanoğluna topçu diyen futboldan anlamıyordur.adam her maçta sahada yok.penalti attırmak dısında hiçbir çoka yaramaz.moraya gibi leş bir transfer daha loading GS için
Çoğu pen6 yı da kaçırır zaten 😁😂Hakan çalhanoğluna topçu diyen futboldan anlamıyordur.adam her maçta sahada yok.penalti attırmak dısında hiçbir çoka yaramaz.moraya gibi leş bir transfer daha loading GS için
Morata kalır ve Hakan çalhanoğlu gelirse FB banko şampiyon bu sezonÇoğu pen6 yı da kaçırır zaten 😁😂
İnşallah 😁Morata kalır ve Hakan çalhanoğlu gelirse FB banko şampiyon bu sezon
aynen koskoca inter sizin kadar bilmiyo 4 senedir banko ilk 11de ondan oynatıyor 3 senede 2 ucl finali oynamış ballond'or listesine girmiş adama yazdıklarına bak komedisiniz la siz.Hakan çalhanoğluna topçu diyen futboldan anlamıyordur.adam her maçta sahada yok.penalti attırmak dısında hiçbir çoka yaramaz.moraya gibi leş bir transfer daha loading GS için
kariyerinde 55 penaltı atıp 50sini gol yapan adam için yazılmış bir yorum daha. siz hangi dünyada yaşıyorsunuzÇoğu pen6 yı da kaçırır zaten 😁😂
Seninde futboldan anlamanı diliyorum.inanıyorum bir gün kendini ifade edebilecek zekaya geleceksin
ali koç yan çar mı bu zira bu kadar futboldan anlamayan birisi ancak o olabilir bravo bu kafayla devamHakan calhanoglunun milli takımda oynamasına bile karsiyim ben takım sıcıp batiriyo hep bı kişi eksik oynuyoz
Ali koç ne alaka olum hazımsızlığın belli oldu.😃Hakan calhanoglunun vasifsizligindan bahsediyordukali koç yan çar mı bu zira bu kadar futboldan anlamayan birisi ancak o olabilir bravo bu kafayla devam
kaleyemi soksun hakanı,,ahi gitmiş Vahi kalmış,Mesut Özil gibiali koç yan çar mı bu zira bu kadar futboldan anlamayan birisi ancak o olabilir bravo bu kafayla devam
Üslupta ne var anlamadim
Şekersiz çay gibi diyor,,tatlandir biraz diyorÜslupta ne var anlamadim
dayı gs transferine gelip bok atan sensin hani bok attığın adam da hakan çalhanoğlu inter 40m euro istiyor son 3 senedir inter sistemininin en önemli parçası 10 numaradan 6 numaraya geçtikten sonra bambaşka bir adama dönüşmüş bok atıyorsun bir de bana hazımsız diyorsun çok garip bir kafa harbiden. gs bu leş transferlere devam ederse diyorsun fener şampiyon olur diyorsun fener en son şampiyon olduğunda doğan çocuklar liseye geçecek yakında biraz mantık çerçevesinde konuşalım istiyorum ama imkansız sanırımAli koç ne alaka olum hazımsızlığın belli oldu.😃Hakan calhanoglunun vasifsizligindan bahsediyorduk
ahı gitmiş vahı mı kalmışkaleyemi soksun hakanı,,ahi gitmiş Vahi kalmış,Mesut Özil gibi
Tutturmuş balondor balondor iyi ki bı şey öğrenmişahı gitmiş vahı mı kalmışadam geçen sene ballond'or listesindeydi olm siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ahı gitmiş adam ucl finalinde oynadı la bu sezon alooo hoppp