Awm o da benim şansıma ip dedi. 5k yedilerBu güzel bonusu spor bonusu vermiyor gidiyim slot veriyor em delikanlı site golbet 1 k verdiler 5 k çektik geçen gün
Tek başına mücadele ediyor kızMin max 29.970 diyo Canlı destek Ekli dosyayı görüntüle 681670
WiFi den üye olduysan olabilir dost yazık olmuşAwm o da benim şansıma ip dedi. 5k yediler
Deniz hanımdan başka kimse yokmuTek başına mücadele ediyor kız
🤣🤣🤣🤣🤣Aga bu canlıdaki ayçinin resmini tiktokta mina diye bir bayan var ondan almışlar heralde
Ben gerçek sandım
Yok dostum mobilden oldum. Önce vereceklerdi sonra benimle aynı isim soy isimle biri üye olmuş falan dedilerWiFi den üye olduysan olabilir dost yazık olmuş
gerçek olmadığını bende biliyom aga :Ben gerçek sandım
Umut fakirin ekmeği sanki ödeyecek mi hayır ama uğraş olsunForumda açılan en leş bonus olmasına rağmen niye bu kadar rağbet gördü bu bonus anlamak zor 1k yı slotta 30 kat çevirip min max 30 k çekmek mümkün olan bir şey değil ki bi de canlıda en az 1 saat beklemesi var site desen zaten allahlık gerçekten çok enteresan
Valla dost senin ismini soyadını kullanan olabilir data var ya ondan isminden soyadını dan ne kadar varsa artıkYok dostum mobilden oldum. Önce vereceklerdi sonra benimle aynı isim soy isimle biri üye olmuş falan dediler