sigara yok alkol yokA101 ın hadi veresiye sistemini kullanan varmı? Sigara vs alınıyormu? Kota varmı?
ben en son alıyordum sigarasigara yok alkol yok
Adam hadi veresiye diyor kredi kartı demiyor, tekel ile anlaşıp hadi veresiye'yi nasıl kullanacak? A101 de geçerli sadeceSigara alınıyor diye biliyorum da önce Tekel ile anlaş
Alınıyor kardeşimA101 ın hadi veresiye sistemini kullanan varmı? Sigara vs alınıyormu? Kota varmı?
Kardeş a 101 de sigara var ve veresiye limiti ile alınıyordu en son alır tekele satarAdam hadi veresiye diyor kredi kartı demiyor, tekel ile anlaşıp hadi veresiye'yi nasıl kullanacak? A101 de geçerli sadece
Dost veresiyeyle ben sigara alıyorum. Sana verdikleri limit kadar harcama yapabiliyorsun. Ufak bir faiz alıyor 2 ay sonra ödeyebiliyorsun.A101 ın hadi veresiye sistemini kullanan varmı? Sigara vs alınıyormu? Kota varmı?
Karton hiç almayı denemedim ama 4-5 tane alıyordum ben tek seferdeTeşekkürler bir karton verirler mi acaba 5000 tl limitim var
Bı ara icra dosyası olana bile veriyordu. Ama şuan ne durumda bilmiyorum. Forumda herkes dolmuştu almak için 👻Kredi kartı borcu olana veriyor mu kart
Sonrada borcunu odeyemiyoruz 😂😅Kullanmayan var mı diye sorucan, bu tür şeylerin hiçbiriyle alınmıyor bahsettiğin ürünler. Bozdurup kumarda eziyoruz