- 3,499
- 2,379
- 113
niye sordun yoksa hatun kişi çıkarsa aniden konuyu farklı yere getirip 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂görüntülü görüşmede cidden bi çalışanmı çıkıyor yoksa yapay zekamı ağa geri döndüm üstümde tişört bile yok kıllarımımı sergilicem![]()
niye sordun yoksa hatun kişi çıkarsa aniden konuyu farklı yere getirip 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂görüntülü görüşmede cidden bi çalışanmı çıkıyor yoksa yapay zekamı ağa geri döndüm üstümde tişört bile yok kıllarımımı sergilicem![]()
Kanka benim 28klik kredi kartini yirrttim %25 i mobil uygulamadan alıp cekiyom günü gelince yatırıp 2 saat sonra geri çekiyom aylık 800 ödüyoruz işin ucunu kacirirsam kötüCok kafasına Vururda işte iş işten gecmıs olur
Senin cumhurbaşkanın yiyor biz yemeyekmi 😂@Penguen0 sen özel bankaların paralarını yiyebileceğinimi sanıyorsun devlet bankası olsa bile vatanına ihanet ettiğinin farkındamısın herşeyi geçiyorum çocuğun arkanda bıraktıkların bir kenara kendi üstüne ne bir araban ne bir evin olabilir üstüne üstelik 15 yıldan sonra hapse giriyorsun içeridede artık dersin çatır çatır yedim böyle konular açılmasın insanları farklı yere sürüklemeyin @Shellac konu silinmesini rica ederim
kanka bırak buda kafadan rahatsız çıktı uğraşma bi diyor çalışacam bi diyor kredi çıktı çalışmayacam akıllısı bulmaz biziLan neyini taktir edeyim rahatsız mısın. Sen bankaları dolandiriyorsun farkında mısın. Ev araba üstüne bile değildir. Tabiiki onların ben olduğuna bile inanmıyorum ki. Bir insanın hayatta maldan mulkten çok gururu haysiyeti önemlidir benim için. Yani sende olmayan şey. Sana daha cevap vermeyeceğim belliki sen bu yaptıklarından memnunsun devam et. Takıl şimdi 🤣
kotu hemde Nasıl kotu aman omerım sıktır et guzel taktık boyle devam 800 tl kumarcıya aylık koymazKanka benim 28klik kredi kartini yirrttim %25 i mobil uygulamadan alıp cekiyom günü gelince yatırıp 2 saat sonra geri çekiyom aylık 800 ödüyoruz işin ucunu kacirirsam kötü
görgü kuralı varya hani Dost ayıp olmasın diyeniye sordun yoksa hatun kişi çıkarsa aniden konuyu farklı yere getirip 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂
Bonanza 1000 denerim senin için skma canını yeğenim 😂kanka bırak buda kafadan rahatsız çıktı uğraşma bi diyor çalışacam bi diyor kredi çıktı çalışmayacam akıllısı bulmaz bizi
Öyle valla kanka neyse ben gidiyim sülü gormeden iyi akşamlarkotu hemde Nasıl kotu aman omerım sıktır et guzel taktık boyle devam 800 tl kumarcıya aylık koymaz
Tepeden tırnağa rahatsız bir kişilik zaten. Konularda yaptığı yazdığı şeyleri görünce zaten ben notunu verdim bunun.kanka bırak buda kafadan rahatsız çıktı uğraşma bi diyor çalışacam bi diyor kredi çıktı çalışmayacam akıllısı bulmaz bizi
bi saniye bi saniye gelio gelioo aaaa dur beyaz sayfa goruntu gider ve 🚬🚬🚬🚬görgü kuralı varya hani Dost ayıp olmasın diye![]()
Ağlamaa yarrr ben dayanamam arsız belaa 😀Tepeden tırnağa rahatsız bir kişilik zaten. Konularda yaptığı yazdığı şeyleri görünce zaten ben notunu verdim bunun.
Kanka ne bankası fabrikada hammal o 😀Sen banka çalışanı olduğuna eminmisin söylediklerin pek banka çalışanıymis gibi gelmedi de
Nefes alman bile ziyan oksijene yazıkAğlamaa yarrr ben dayanamam arsız belaa 😀
Yüzde 25 dediğin kredi karti limitinin mi hazır limitinmi%25 kadar istedgiini yaparsın ondan sonrasına alısverıs
kartın krediYüzde 25 dediğin kredi karti limitinin mi hazır limitinmi
Kredi karti yolda görünüyor. Sanal kartı bu karta bağlayıp şuan kullanma imkanımız varmi ? Yoksa kartın gelmesi mi gerekiyorkartın kredi
sanal kartla yapamazsın dene istersen ama olmazKredi karti yolda görünüyor. Sanal kartı bu karta bağlayıp şuan kullanma imkanımız varmi ? Yoksa kartın gelmesi mi gerekiyor
Mamut ile kırmızı lekeli karınca bir gün..Öyle valla kanka neyse ben gidiyim sülü gormeden iyi akşamlar
dayıcım bizlik bi durum yok kendi hayatını mahfedersin yoksa ister çalış ister çalışma bu kadar borçlan ve hiçbir gelir yokken nasıl hayatta kalman bile mucize şu pahalılıkta. halen de oynayacam diye uğraşıyorsun dünyaları kaybetmişsin. yapamıyorsan bırak bu illeti senin için diyoruz biz.kendi bildiğini okuyorsun yine.adamlar ne güzel sana ekmek vermiş paranı da elden alacaktın şimdi üç kuruş kredi çıktı kumar paran çıktı seni nereye kadar götürecek bu para yarın onu da kaybettinmi ne yapacaksın. biz kime ne anlatıyoz ya neyse kendi bildiğini yap sen hadi bbBonanza 1000 denerim senin için skma canını yeğenim 😂