Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,098
810
113
Arkadaşlar herkese selamünaleyküm,
İcra dosyalarım vardı kapatıp bir kaç gün sonra başvuru yaptım onay verdi ve bana hesabina 2000 TL yatırıp kredi kartı limitini artirabilirsin diye mesaj geldi. Bu ne demek ben anlamadım blokeli falan da diyordu yatirdigim para kadar mı kullanabileceğim yani bilgisi olan var mı acaba?

"Sevgili Hadi'li Nakit Blokeli Hadi Kredi Karti'n onaylandi. Hadi hesabinda en az 2000 TL olmasi durumunda kredi karti limitini yukseltebileceksin ve Hadi'nin avantajli dunyasindan yararlanmaya baslayacaksin."

Sms bu arkadaşlar

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
454
83
İcra dosyalarım vardı kapatıp bir kaç gün sonra başvuru yaptım onay verdi ve bana hesabina 2000 TL yatırıp kredi kartı limitini artirabilirsin diye mesaj geldi. Bu ne demek ben anlamadım blokeli falan da diyordu yatirdigim para kadar mı kullanabileceğim yani bilgisi olan var mı acaba?

"Sevgili Hadi'li Nakit Blokeli Hadi Kredi Karti'n onaylandi. Hadi hesabinda en az 2000 TL olmasi durumunda kredi karti limitini yukseltebileceksin ve Hadi'nin avantajli dunyasindan yararlanmaya baslayacaksin."

Sms bu arkadaşlar

Evet yatırdıgıb paeayı kullana bilirisn ve buda kredi notunu yükseltmek için yapılan bişey her banka için kendi paranla. Yapabiliyosun

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
276
63

Sms bu arkadaşlar

İlk defa böyle bir şey duydum yani kredi kartı çıkartıp limiti 0 yapıyorlardı diğer bankadakileri kapatınca limit yükseliyordu.

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
1,410
113
Değişik banka 8 bin kredi kartımı sırf faizde 300k vardı bu bankadan çekip başka bankaya yatırdım diye kicikliginanlimiti 1000 TL ye indirdiler sebebsiz yere

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,545
471
83
Hayır sen hesaba yatırıyor parayı banka bloke koyuyor yatırdığım rakam kadar kredi kartı lımıtı tanımlıyor mevzu bu

Seyfettin önal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
76
28
Hadi kredi kartinda limit var 5 bin
Veresiye de 10 bin
Alışveriş kredisi 20 bin
Hangisi nakite cevirebilirim ayrıca Alışveriş kredisi ile hepsiburada gibi yerlerden Alışveriş yapabilirmiyim deneyimli birisi soylerse teşekkürler ederm

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,339
3,382
113
Veresiye de 10 bin
Alışveriş kredisi 20 bin
Hangisi nakite cevirebilirim ayrıca Alışveriş kredisi ile hepsiburada gibi yerlerden Alışveriş yapabilirmiyim deneyimli birisi soylerse teşekkürler ederm
Sadece kartın için betplay seripay kredi kartı yayirsbilirsin

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,545
471
83
Veresiye de 10 bin
Alışveriş kredisi 20 bin
Alışveriş kredisiyle de yaparsın kredisi kartımdanda nakite cekersın Veresiye de sadece Alışveriş yapabilirsiniz A101 de

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,427
669
113

Sms bu arkadaşlar

Teminatlı kredi kartı 6 ay düzenli kullanıp ödersen ama her ay faydasını görürsün

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,427
669
113
Veresiye de 10 bin
Alışveriş kredisi 20 bin
Sadece A 101 lerde kullanırsın kredi kartını dilediğin yerde

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,346
2,983
113
Zamanın da az mı bozdurup yedik şunu 😂

Hdeprem