Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı İle Yatırım Yapılabilen Yerler

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
885
272
63
Oraya kredi kartı ile yatırım yapılıyor az bı komisyon kesiyor tabi ona göre yatirirsiniz 2 k liimit varsa 1900 yatirinn
Sanal kart olusturmustuk ya oda bı nevi kredi kartı işte ben o sanalkart ile denedim yatırım yapılıyor eğer yatırım yapamayan olursa site adı veririm buraya sponsor zaten deneyin bı
Hangi site

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,283
113
Oraya kredi kartı ile yatırım yapılıyor az bı komisyon kesiyor tabi ona göre yatirirsiniz 2 k liimit varsa 1900 yatirinn
Sanal kart olusturmustuk ya oda bı nevi kredi kartı işte ben o sanalkart ile denedim yatırım yapılıyor eğer yatırım yapamayan olursa site adı veririm buraya sponsor zaten deneyin bı
dostum merhaba bu hayatpaya yatırım yaptım parayı çıkartamadım geri siteler kabul etmiyor hayatfinansada üyelik kabul etmiyor kaldı para öyle ya

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
dostum merhaba bu hayatpaya yatırım yaptım parayı çıkartamadım geri siteler kabul etmiyor hayatfinansada üyelik kabul etmiyor kaldı para öyle ya
geçmiş olsun 1 ay önce güncel konu açmıştım keşke okusaydın gram altın aldım o şekilde yatırım yapabildim anca