- 2,898
- 800
- 113
Varmi takılık maç @mehmetmyk
Inş atacaklar 3Valla rosario maçında 3. Golü bekliyoruz
Ahhhh ahhh adamın kasasını tek başıma 1.500 bin TL yaptık gece gece adam kaçtı gitti hatırladın mi o şerefsizi adam sayemde 1.500 kazandı kaçtı gitti600 az kanka 1 k yapmazsan ayıp ben seni biliyorum yaparsin
Hatırladim kank 50 TL vericekti hepimize lavuk yalan ettiAhhhh ahhh adamın kasasını tek başıma 1.500 bin TL yaptık gece gece adam kaçtı gitti hatırladın mi o şerefsizi adam sayemde 1.500 kazandı kaçtı gitti
Hiç sorma dünkü etkinlik sebo aynısını yaptı 100 tl dagitickti laftaAhhhh ahhh adamın kasasını tek başıma 1.500 bin TL yaptık gece gece adam kaçtı gitti hatırladın mi o şerefsizi adam sayemde 1.500 kazandı kaçtı gitti
Noldu vermedimi 10 kişinin 100Hiç sorma dünkü etkinlik sebo aynısını yaptı 100 tl dagitickti lafta
Verimi baba adam girdi cıktı vermemiş galiba shellac öyle dediNoldu vermedimi 10 kişinin 100
Alla alla normalde verirdi o düşürdü büyük ihtimalle parayı o akşamVerimi baba adam girdi cıktı vermemiş galiba shellac öyle dedi
81 geliyor kankaÇok değil 10 dk sonra won çekeriz
Bende verir sanıyordum ama gitti adam uğramaz artıkAlla alla normalde verirdi o düşürdü büyük ihtimalle parayı o akşam
Baglarsin kanka sen@mehmetmyk kanka o higgins maçına girseydin yetiş şeysin harika olur şu 1-1 oldu neyse bu maç gelsin seriye baglariz
Kısmet kardeşim yapcak bişey yok bizede öyle 2 3 kişi yaptı geçen 50 2 gün önce 20 gondercekti etkinlikte adam birdaha girmedi bileBende verir sanıyordum ama gitti adam uğramaz artık
Millet artık alıştıKısmet kardeşim yapcak bişey yok bizede öyle 2 3 kişi yaptı geçen 50 2 gün önce 20 gondercekti etkinlikte adam birdaha girmedi bile