Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hakkında

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Ayrıca daha 2 gün önce oluştu dosya hemen işlemler başlıyor mu?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?
Kapıya gelenlere imza attigin zaman vermediginde hapis onun haricinde hapis yok

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Kimse gelmez bana o msj çok geldi
BUGÜN VAKIFBANK BORCUNUZ NEDENIYLE HAKIM KARARIYLA IKAMET VE ISYERI ADRESLERINIZDE HACIZ ISLEMI IÇIN RANDEVU OLUSTURULACAKTIR. ADRESTEKI HACZEDILEBILIR TÜM MALLAR, ISTIHKAK YANI MALLARIN BASKASINA AIT OLDUGU IDDIASI KABUL EDILMEKSIZIN ADRESINIZDEN ALINARAK YEDIEMINE TESLIM EDILECEKTIR. BU DURUMUN TAMAMEN BORCUNUZU ÖDEMEMENIZDEN KAYNAKLANDIGINI VE SONUÇLARINDAN SIZIN SORUMLU OLDUGUNUZU HATIRLATIRIZ. HACIZ ISLEMINI ÖNLEMEK IÇIN DERHAL ÖDEME YAPIN

Daha 10 gün oldu icraya verileli adamların attığı mesaja bak

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,430
7,754
113
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?
Avukat la görüş 30-40k birşeyler ayarla bu kadar var de belki kapatır. İcraya düşersen borç ödedik ce çoğalıyor kafayı yersin.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
BUGÜN VAKIFBANK BORCUNUZ NEDENIYLE HAKIM KARARIYLA IKAMET VE ISYERI ADRESLERINIZDE HACIZ ISLEMI IÇIN RANDEVU OLUSTURULACAKTIR. ADRESTEKI HACZEDILEBILIR TÜM MALLAR, ISTIHKAK YANI MALLARIN BASKASINA AIT OLDUGU IDDIASI KABUL EDILMEKSIZIN ADRESINIZDEN ALINARAK YEDIEMINE TESLIM EDILECEKTIR. BU DURUMUN TAMAMEN BORCUNUZU ÖDEMEMENIZDEN KAYNAKLANDIGINI VE SONUÇLARINDAN SIZIN SORUMLU OLDUGUNUZU HATIRLATIRIZ. HACIZ ISLEMINI ÖNLEMEK IÇIN DERHAL ÖDEME YAPIN

Motorlu araç var mı üstüne

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113

Korkutmak için bu mesaj miktar çok mu

Bomba3530

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
208
63

50 k para değil bu devirde canını sıkma

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Korkutmak için bu mesaj miktar çok mu
50k masraflar dahil. depremde herseyi kaybedince o gün bugün toparlayamadım. bana da korkutuyorlar gibi geliyor uyapta karar vs gözükmüyor en son ödeme emri var. pat diye çıkıp gelmezler ins

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
50k masraflar dahil. depremde herseyi kaybedince o gün bugün toparlayamadım. bana da korkutuyorlar gibi geliyor uyapta karar vs gözükmüyor en son ödeme emri var. pat diye çıkıp gelmezler ins
İmkânı yok üzerinde herhangi bir varlık yoksa gelip evden bir şey alamazlar bununda bir standardi var iki tane olması lazım alması için.

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
885
272
63
Banada icra geldi geçen ay eve kimse gelmedi maaştan kestiler 80k

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113

Taahhüt vermediğin sürece hiçbirşey olmaz