Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hakkında

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
dosya açıldıktan sonra 1 ay içinde gelmezler heralde ?
Başkan dosya açıldıktan hemen sonra gelebiliyorlar ama alacakları masrafı karşılamadığı için gelmiyorlar onun için takma kafana bunu sadece anneni bilgilendir bu konuda avukatlar korkutmak için gelirler bilgisi olmaz sen evde olmassin en azından önceden bilsin bide avukatı ara konuş derdini anlat de ben çalışarak size ödeyebilirim başka türlü elimden bişi gelmez

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Ayrıca daha 2 gün önce oluştu dosya hemen işlemler başlıyor mu?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?
Avukat ile görüşme yap elinde çok az miktar var ama borcumu ödemek istiyorum yardımcı olun indirim yapın de Zor durumdayım de ağla biraz sonra yapılandırma talep et tek seferde önümüzdeki ay yatircam diye yada 4 5 taksit yapıyorlar banka durumuna göre. Eğer SGK kaydın yok çalışmıyor isen sana ait olmayan birşey haciz edemez. Anca varlık şirketine satar belli zaman sonra

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
123
43
Avukat ile görüşme yap elinde çok az miktar var ama borcumu ödemek istiyorum yardımcı olun indirim yapın de Zor durumdayım de ağla biraz sonra yapılandırma talep et tek seferde önümüzdeki ay yatircam diye yada 4 5 taksit yapıyorlar banka durumuna göre. Eğer SGK kaydın yok çalışmıyor isen sana ait olmayan birşey haciz edemez. Anca varlık şirketine satar belli zaman sonra
En sevdiğim varlık sirketleri

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Eve haciz yol dost ailenin esyalrina dokunamazlar ceza bireyseldir senin kendi malına elkoyma hakkı var sadece evdeki esyana değil banka hesaplarına tasinmazina maaşına calisiyorsan eğer emekliysen zaten birşey yapamaz için rahat olsun banada yuzkere msj attılar yok çilingir yok zir acacaz evde olmazsan yok geliyoruz hikaye ayrıca eve gelmesi için en az 8 ay borç ödenmemesi lazim
Ben 8 yıl ödemedim ha geldik ha geliyoz dedim gelmeden 10 dk önce Haber ver şahsıma ait 4 çift corap ve boxerleri şana sarayım sanki evimizde külçe altın var hıkaye bunlar ödemenin cabuklasması ıcın yapılan diş çıkarmaları

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
bak böyle insanları yanıltıyosunuz geçen konudada yazdılar hep gelme yok diye adamın kapısına dayanmışlar.
evet evde 2den fazla aynı eşyadan bulunmadıgı taktirde alamıyorlar ama kapınıza geliyorlar bizzat bende yaşadım bilip bilmeden atıp tutmayın yanlış yönlendirmeyin insanları.
arkadaşım gelmez yahu gelmez o arkadaş küfür falan etmiştir.iki memur iki polis iki hamal bir araç bunların parasını avukat peşin yatırıyor da öyle geliyor 50k para alacak için 30k masrafa girmez eli boş döneceğini biliyor karşı taraf icra dosyası ayrı şehirde ise bulunduğu şehirde ki icra dairesi de direk reddediyor zaten.kimseyi yanlış yönlendirğimde yok 4k borcum 11k olmuştu varlık şirketine 2k ya kapattım yani tecrübe ettiğimiz şeyleri yazıyoruz havadan sudan yazmıyoruz tek yapması gereken ne yazılı ne sözlü hiçbir şekilde ödeme sözü vermeyecek bu kadar basit

ismail3828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
193
74
28
Dostlar daha önce başıma geldiği için soruyorum peki avukatın aile bireylerini araması ile ilgili bir suç duyurusunda bulunabilir miyiz

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Varlık yönetim şirketine borcun en fazla onda birini ödeyin 200 bine 20 bin 100 bine 10 bin adamlar 1000 liraya borcu satın alıp 100 bin 200 bin istiyor

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
Dostlar daha önce başıma geldiği için soruyorum peki avukatın aile bireylerini araması ile ilgili bir suç duyurusunda bulunabilir miyiz
evet savcılığa başvurursanız öttürürler arayanları taciz ediyorlar demeniz yeterli

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,298
1,253
113
Haciz işlemi uygulanması için evde lüks olacak ürünlerin bulunmasi lazım veya her üründen 2 tane olması lazım örnek 2 TV varda birini haciz edebilirler ayrıca üzerine kayıtlı mal varlığı yok ise mal beyanı verdiğinde borcu odemesende hiç birşey olmaz mal varlık şirketine düştüğünde 5 bine kapatirsin 60 k lik borcu 7 liraya kapattım ben

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,298
1,253
113
Haciz işlemi uygulanması için evde lüks olacak ürünlerin bulunmasi lazım veya her üründen 2 tane olması lazım örnek 2 TV varda birini haciz edebilirler ayrıca üzerine kayıtlı mal varlığı yok ise mal beyanı verdiğinde borcu odemesende hiç birşey olmaz mal varlık şirketine düştüğünde 5 bine kapatirsin 60 k lik borcu 7 liraya kapattım ben

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,581
49,801
113
Bi bok olmaz sadece taahhüt falan verme avukatlara

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?
Anneni arayıp borçtan bahsettilerse kvkk ihlalinden anneni alıyorsun savcılığa gidiyorsun kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi (annenin numarasını muhtemelen panel kullanarak buldular) ve yayılması (senin borcunu annen baban dahi olsa söyleyemezler) suçundan arayan avukat hakkında şikayetçi oluyorsun sonra avukatın şikayetinden vazgeçmen için kucağına düşmesini bekliyorsun (hem hapis hem para hem de bağlı olduğu baro ceza veriyor)

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
ICRA DOSYANIZ ILE ILGILI MERNIS VE TESPIT EDILEN ADRESLERINIZDE HACIZ MENKUL ISLEMI IÇIN BÜROMUZCA RANDEVU ALINACAKTIR. RANDEVU TALEP TARIHINIZ 27.05.2025 SAAT 15:45 DIR. HACZE KABIL MALLARINIZIN KALDIRILMASI VE MUHAFAZA ALTINA ALINMASINA YÖNELIK ISLEM YAPILACAKTIR. BORCUNUZ SEBEBIYLE UYGULANACAK ISLEM DETAYI VE BILGI IÇIN TEL: xx ARAYABILIRSINIZ

randevu vs ne yarın çıkıp gelmezler demi :D

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
472
83
ICRA DOSYANIZ ILE ILGILI MERNIS VE TESPIT EDILEN ADRESLERINIZDE HACIZ MENKUL ISLEMI IÇIN BÜROMUZCA RANDEVU ALINACAKTIR. RANDEVU TALEP TARIHINIZ 27.05.2025 SAAT 15:45 DIR. HACZE KABIL MALLARINIZIN KALDIRILMASI VE MUHAFAZA ALTINA ALINMASINA YÖNELIK ISLEM YAPILACAKTIR. BORCUNUZ SEBEBIYLE UYGULANACAK ISLEM DETAYI VE BILGI IÇIN TEL: xx ARAYABILIRSINIZ

Kimse gelmez bana o msj çok geldi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83

Eve gelir geldiği gibi gider hacizmi kalmış kardeşim ne aliyo elinde belgelerle göz korkutur en fazla

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Eve gelir geldiği gibi gider hacizmi kalmış kardeşim ne aliyo elinde belgelerle göz korkutur en fazla
bise alması değil de işte şehir küçük olunca komşuya düşmana rezil oluruz gelirlerse

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113

dostlar daha fazla tecrübeli arkadaş var mı böyle mesaj alan. ona göre fazla tv ve pcyi evden çıkarayım bugün gelirler mi bu mesaj üzerine ?