Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hakkında

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Ayrıca daha 2 gün önce oluştu dosya hemen işlemler başlıyor mu?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Alamaz kral evden bişey seninde üstüne degilmis zaten odiycegin zaman avukatı ara öyle öde direk IBAN at olmaz faizi falan vardır kapandı sanırsın kalır gider gene faiz biner

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Dostlar ilk defa icralık oldum ek hesap ve kredi kartı olarak iki ayrı dosya devlet bankası. toplam 50k civarı masraflar dahil.

Annemin yanına taşındım rahmetli babamın maaşını alıyor. Kadıncağızı bile aramışlar avukatlar.

Bugün sms gelmiş ikamet adresinize haciz işlemleri başlatılacağı yönünde. Aynı ikametgah bireyleri benim yüzünden etkileniyor mu üzerime hiç bişe yok ?

Telefonları açmıyorum yasal olarak zor duruma düşmemek için. Son olarak 1 ay sonra parayı ayarlayıp o ibana atsam dosya kapanır mı ? faiz vs nasıl oluyor ?
Hallolur, avukatın çirkefliğine bağlı olarak darlanırsın.
Gün verme ama telefonu aç de ki durum yok en kısa zamanda ödeme yapılacak.

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
Hallolur, avukatın çirkefliğine bağlı olarak darlanırsın.
Gün verme ama telefonu aç de ki durum yok en kısa zamanda ödeme yapılacak.
tarih isterse para ayarlayamazsan daha sıkıntı olmaz mı dost ?

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
474
83

Eve haciz yol dost ailenin esyalrina dokunamazlar ceza bireyseldir senin kendi malına elkoyma hakkı var sadece evdeki esyana değil banka hesaplarına tasinmazina maaşına calisiyorsan eğer emekliysen zaten birşey yapamaz için rahat olsun banada yuzkere msj attılar yok çilingir yok zir acacaz evde olmazsan yok geliyoruz hikaye ayrıca eve gelmesi için en az 8 ay borç ödenmemesi lazim

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113

annenin hattı senin üzerine değilse anneni arama hakkı yok . Avukatı ara kvkk gereği savcılığa suç duyurusunda bulunucam . Ayrıca baroya da şikayet edeceğim de

bununla ilgili makale örnek metin ve dava dosyaları internette var.

sonra ise e devlet üzerinden ikametga adresini başka bir adrese almaya çalış aynı il veya ilçe tam hatırlamyıroum sınırları içinde oto beyana göre değişiyor . Eğer değişmezse annende durumdan haberli ise anenn tek başına nüfüs mudurlüğüne gitsin ilçe oğlum artık benle yaşamıyor görüşmüyoruz kayıttan düşürülsün desin . Senin ikametgahın boşa düşüyor . Ve böylelikle kimse evine gelemiyor çünkü yok . Ondan sonrası senin avukatla dalga geçebilme potansiyeline bağlı eğlenceye dönüşüyor

Telde ve yüzyüze asla ödeme sözü verme imza atma seni korkutmaya çalışacak .De ki recep tayip erdoğan af çıkaracakmış param yok böbreklerimi haczedebiliyorsanız edin edemiyorsanız konuşmaya gerek yok .

Ayrıca aradıklarında ilk lafın görüşmemin kayıt altına alınmasını onaylamıyorum konuşmaya devam edebilirsiniz ama konuşmayı paylaşamazsınız demeyi unutma

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
Eve haciz yol dost ailenin esyalrina dokunamazlar ceza bireyseldir senin kendi malına elkoyma hakkı var sadece evdeki esyana değil banka hesaplarına tasinmazina maaşına calisiyorsan eğer emekliysen zaten birşey yapamaz için rahat olsun banada yuzkere msj attılar yok çilingir yok zir acacaz evde olmazsan yok geliyoruz hikaye ayrıca eve gelmesi için en az 8 ay borç ödenmemesi lazim
zaten birseyler almalarından cok ele komşuya görülmesi sıkıntı. 1-2 ay içinde öderim zaten hemen gelmezlerse

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
zaten birseyler almalarından cok ele komşuya görülmesi sıkıntı. 1-2 ay içinde öderim zaten hemen gelmezlerse
İcranın açıldığı mahkeme ile oturduğun il aynı adres değilse gelemiyorlar icra dairesi reddediyor. Aynı ise kamyon 2 amele icra memurları ve polis memur görevlendirme parasını avukat peşin ödeyip dosyaya yansıtması gerekiyor. Bunun içinse peşin cebinden para çıkacak ve birşey alamayacağını biliyrolar ondan çok nadir geirler yüzde 5 falan .Eve biri gelirse kapıyı aç ve de ki içeri giremezsiniz kameram kayıtta zaten genelde resmi olarak başlatmadan sadece göz korkutma amacı ile geliyorlar baktın polis yok resmi olarak gelmemişler demektir. De ki 2 nize 2 bıçak takarım denetimli alırım sizler böbreğinizden olursunuz . Kaybolun , bunlar tamamen sindirme politikası ile parayı kopartma derdindeler

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
İcranın açıldığı mahkeme ile oturduğun il aynı adres değilse gelemiyorlar icra dairesi reddediyor. Aynı ise kamyon 2 amele icra memurları ve polis memur görevlendirme parasını avukat peşin ödeyip dosyaya yansıtması gerekiyor. Bunun içinse peşin cebinden para çıkacak ve birşey alamayacağını biliyrolar ondan çok nadir geirler yüzde 5 falan .Eve biri gelirse kapıyı aç ve de ki içeri giremezsiniz kameram kayıtta zaten genelde resmi olarak başlatmadan sadece göz korkutma amacı ile geliyorlar baktın polis yok resmi olarak gelmemişler demektir. De ki 2 nize 2 bıçak takarım denetimli alırım sizler böbreğinizden olursunuz . Kaybolun , bunlar tamamen sindirme politikası ile parayı kopartma derdindeler
sen işi ilerletmişsin dost 😀

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
sen işi ilerletmişsin dost 😀
8 tane vardı 2021 de bende ,annemin üzerinede 2 tane . Hepsini kapattım şu an . Ama 2024 te , 3 yıl ödemedim sallamadımda . İcra ve haciz hoş bir durum değil fakat olduktan sonra avukatın taciz etmesi de hoş değil . allah kurtarsın ve kimseyi bir daha düşürmesin

Sana başka bir opsiyon söyleyeyim eğer resmi olarak çalışmazsan falan 5 sene ödeme . 2031 de 10 11 bin tlye kapattırırsın dosyayı varlık fonundan

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
eve hacize gelme devri yok artık meblağ çok büyük değilse milyonlar falan. senden başkasını aradıkları an ses kaydını alıp savcılığa şikayetde bulunuyorsun şikayetini geri çek diye yalvarırlar. ne telefonda ne başka bir şekilde ödeme sözü verme günü falan da geç olunca ödeyeceğim dahi deme yani muhattap almana gerek yok arayanları aç telefonu konuşma bir süre sonra bıkarlar üstüne mal varlığın yoksa sigortalı işte çalışmıyorsan da sıfır sıkıntı istersen ödeme 2-3 sene bekle varlık şirketlerine devredilsin onlar borcunu %10 üzerinden satın alıyorlar sende %30 a kapatırsın herkes öyle yapıyor artık

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113

Korkutmak için yapıyorlar biraz mantıklı düşün kardeş eve geldiler hacizinde bir kuralı var 2 aynı eşyadan sadece birini alabilir ki evlerde kaç tane aynı malzemeden iki tane olabilir hadi diyelim aldılar bunun kamyon parası hamal parası masraflarıni bile karşılamaz aldıkları eşyalar. Zarara girecekleri hiçbirsey yapmazlar sadece tehtid korkutma yoluna girerler bı yerde çalışıyorsan maaşın 4/1 gider ama sen gene anlaşmaya çalış sülük gibi insanın bı omur pesini bırakmıyorlar en büyük mafya bu avukatlar

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
383
83
eve hacize gelme devri yok artık meblağ çok büyük değilse milyonlar falan. senden başkasını aradıkları an ses kaydını alıp savcılığa şikayetde bulunuyorsun şikayetini geri çek diye yalvarırlar. ne telefonda ne başka bir şekilde ödeme sözü verme günü falan da geç olunca ödeyeceğim dahi deme yani muhattap almana gerek yok arayanları aç telefonu konuşma bir süre sonra bıkarlar üstüne mal varlığın yoksa sigortalı işte çalışmıyorsan da sıfır sıkıntı istersen ödeme 2-3 sene bekle varlık şirketlerine devredilsin onlar borcunu %10 üzerinden satın alıyorlar sende %30 a kapatırsın herkes öyle yapıyor artık
bak böyle insanları yanıltıyosunuz geçen konudada yazdılar hep gelme yok diye adamın kapısına dayanmışlar.
evet evde 2den fazla aynı eşyadan bulunmadıgı taktirde alamıyorlar ama kapınıza geliyorlar bizzat bende yaşadım bilip bilmeden atıp tutmayın yanlış yönlendirmeyin insanları.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
bak böyle insanları yanıltıyosunuz geçen konudada yazdılar hep gelme yok diye adamın kapısına dayanmışlar.
evet evde 2den fazla aynı eşyadan bulunmadıgı taktirde alamıyorlar ama kapınıza geliyorlar bizzat bende yaşadım bilip bilmeden atıp tutmayın yanlış yönlendirmeyin insanları.
Kral geliyorlar ama göz korkutmak için geliyorlar avukatlar eksiye gireceği ise girmez onlar şeytani suya götürür susuz getirir

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
Kral geliyorlar ama göz korkutmak için geliyorlar avukatlar eksiye gireceği ise girmez onlar şeytani suya götürür susuz getirir
dosya açıldıktan sonra 1 ay içinde gelmezler heralde ?

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Yapacagin en güzel şey avukatı ara yüz yüze görüs ,kaçmak çözüm değil sonra iş işten geçer avukatlar anlaşmaya da yanaşmaz alttan da almazlar ,ama şimdi görüş orta yolu bulursun ya da zaman kazanirsin