Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Habg Dosya Hk.

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,328
1,027
113
Arkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
Girdi çıktı yapma allah onun belasını versin siciline işliyor benim de öyle oldu sonra cimere yazdı sildim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,316
113
Keall

Krall selamın aleyküm
Senin avukat salak heralde hagb olan dosya istanafa gönderilir mi bu bir ikincisi hagb olan dosya 5 yıl ertelemeli olur senin cezaevine bile girmezdin hagb mi bozacak cezaevine gidecem kurula gircen orda sana onay verirlerse çıkarsın muddetnamen nezamn gelir oda sorun yani muddetname gelmeden çıkamazsın.
Habg olan dosyayı istinafa vermedi hocam para cezası gelen dosyayı istinafa gönderdi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,316
113
Hocam sonuç olarak avukat seni durtmuss

okdr
Knka bana verilen 1 sene 8 ay olan ve habg olan dosyam için 2019 da mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmistim birgecede nezarethanede kalmıştım hiç unutmam gotu boklu para cezası yüzünden habg bozulacak ona canım skkn ama bakalım avukatta akrabamız kral para almadı benden hiç sagolsun

Eng63

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
4
3
Knka bana verilen 1 sene 8 ay olan ve habg olan dosyam için 2019 da mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmistim birgecede nezarethanede kalmıştım hiç unutmam gotu boklu para cezası yüzünden habg bozulacak ona canım skkn ama bakalım avukatta akrabamız kral para almadı benden hiç sagolsun
Bozulmaz 5 seneyi geçtiyse sıkıntı yok