- 2,744
- 1,570
- 113
Valla tam bilmiyorum kişiye tarihe suç türü sayısına göre farklılık gösteriyorDost peki nasıl oluyor avukatım bana enfazla girdi çıktı yaparsın dedi imza olayın falan yok dedi nasıl denetim olmuyor
Valla tam bilmiyorum kişiye tarihe suç türü sayısına göre farklılık gösteriyorDost peki nasıl oluyor avukatım bana enfazla girdi çıktı yaparsın dedi imza olayın falan yok dedi nasıl denetim olmuyor
Anladım kralValla tam bilmiyorum kişiye tarihe suç türü sayısına göre farklılık gösteriyor
Alt olurmu knka2.5 üst olur
Yapacak bir şey yok ustad insanlar böylesorma ya bu arkadaşa acayip ayar oluyorum bir ara saçma sapan konular açıyordu yok çalışmıyorum şöyle böyle felan simdi de millete salça oluyor
Aslan abim sürekli osururdu, ozleneceksin abim (Saka amaçlı diyorum Allah yar ve yardımcın olsun üstadım)Anladım kral
Yine geldin mi sen uzun süredir yoktun. Saçma konular açmaya başladın tekrar bakalım ne kadar sürecekArkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
Şom ağzımı skm sonuçlanmış istinaf baba yatışa geçer17 aydır istiinafta dosyam ama 2 yılı geçmez sonuçlanması
Gir cikta bizide rahat bırak sacma sapan konularla kafani toplarsinArkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
Bir lafa bakarim lafmi diye birde adama bakarim adammi diyeavukatına sorsana bunu kardeşim burası hukuk bürosu mu
AdamsınBurası hızlı yemek hızlı doymak konusu da değildi ama önce kendi yaptıklarımıza bakalım değil mi![]()
2023 hangi ayArkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
Kendi dosyalarımı araştırırken edindiğim bilgi kadarıyla para cezası almış olman 1. Cezanı etkilemiyor yani infazları birleşmiyor.parayı ödemezsen hapse dönerse birleşiyor sadece.ayrıca 1.8 in tek başına yatarı olmaz hagb var sende yani denetim de vardır 2 yıl bu sebeple girdi çıktı yapmayacaksın.infaz edilmiş gibi sicile işleyecek sadece cezaevi yok.Arkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
gokhan yetmedi mi sana yedirdigim banlar az akilli ol belli kafan çalışmıyor onda hemfikiriz boş adamsın seni kaale alarak cevap yazdıgım icin kendimden utandim hadi yol alBir lafa bakarim lafmi diye birde adama bakarim adammi diye
Sen nasil bir türsün hızlı doymakla ilgili konu aciyordun umarım kurtuluruz sizlerden siz gibilerden forumda
Uzman ne diyorsa oArkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
Krall selamın aleykümArkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi