- 33,080
- 17,808
- 113
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
24.04.2025
24.04.2025
Dogru 😃😃nerde uyanıcaz hepimiz uyuyoruzRüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
26.04.2025
Gene noldu@burakunqoren
@DubaiÇikolatası dolandırıcıdır kesinlikle cevap dahi verme.
Forumda bir çok kişi şahit bu konuda. @wasil konuş daha bir çok kişi var mağdur.
Milleti dolandırdı zamanında ölü taklidi yapıyo ama çekilişlere katılıyor çaktırmadan. Çekiliş çıkmış bide adamaGene noldu
Hee gördüm göndermiştir bence konu sahibi sözde bize de dönecekti dönmedi ama canı sağolsunMilleti dolandırdı zamanında ölü taklidi yapıyo ama çekilişlere katılıyor çaktırmadan. Çekiliş çıkmış bide adama
Buradan yeniden duyuruyorum. @tekalali6767 ve @DubaiÇikolatası dolandırıcıdır muhattap dahi olmayınHee gördüm göndermiştir bence konu sahibi sözde bize de dönecekti dönmedi ama canı sağolsun
Hee gördüm göndermiştir bence konu sahibi sözde bize de dönecekti dönmedi ama canı sağolsun
Eyvallah dostum ona göre hareket ederiz@burakunqoren
Forumda bir çok kişi şahit bu konuda. @wasil konuş daha bir çok kişi var mağdur.
@DubaiÇikolatası dolandırıcıdır sakın itimat etmeyin@burakunqoren
Muroo dolandırıcıdır ıtımat etmeyin@DubaiÇikolatası dolandırıcıdır sakın itimat etmeyin
Murooo adamdırMuroo dolandırıcıdır ıtımat etmeyin
MorâlMorel 0 0 0