19 Şub 2025 #21 Saulalvarez Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 30,831 17,001 113 Curcuna' Alıntı: Paran olmazsa devlet hastanelerinde randevu beklerken ölürsün.Ama paran varsa özel hastanelerde altına lazımlık tutar hemsireler. Genişletmek için tıkla ... Altına lazımlık tutulacak duruma gelirsen dünyanın bütün parası senin olsun anlamı kalmaz dostum
Curcuna' Alıntı: Paran olmazsa devlet hastanelerinde randevu beklerken ölürsün.Ama paran varsa özel hastanelerde altına lazımlık tutar hemsireler. Genişletmek için tıkla ... Altına lazımlık tutulacak duruma gelirsen dünyanın bütün parası senin olsun anlamı kalmaz dostum
19 Şub 2025 #22 Curcuna Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,788 2,652 113 Saulalvarez' Alıntı: Altına lazımlık tutulacak duruma gelirsen dünyanın bütün parası senin olsun anlamı kalmaz dostum Genişletmek için tıkla ... Altıma lazimlik zevkine tutturuyorumdur belki hemsirelere😀param var ya hani.( Ya size ironide yapilmiyor fazla gerceğe alıyosunuz)
Saulalvarez' Alıntı: Altına lazımlık tutulacak duruma gelirsen dünyanın bütün parası senin olsun anlamı kalmaz dostum Genişletmek için tıkla ... Altıma lazimlik zevkine tutturuyorumdur belki hemsirelere😀param var ya hani.( Ya size ironide yapilmiyor fazla gerceğe alıyosunuz)
19 Şub 2025 #23 Kashima スポーツ Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 16,262 4,611 113 Paran olmasın bakalım aşk oluyor mu, helede bu devirde
19 Şub 2025 #24 Gecekor Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,102 898 113 PARA YOKSA AŞKTA YOK MCIKTA YOK BİR BOK YOK 😃