Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günün Özeti Nedir

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,039
1,184
113
Bin lira zarardayım. 4 kupon üst üste tek golden yattı sinir stresten başım ağrıyor. Bu CL nin Allah bin belasını versin başkada bişey demiyorum.

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,801
4,429
113
1 e 500 3.5 üst olur. Tgden paylaşım yaptı. Gerçek hayatta kayıp ama betgit evreninde kazandı diye. Gün içinde yatacakmış parası.

Betgit alemin tek kralı.
Jojo gibi benfica tur atlar filan diye dalga özel oran açmaz. Özel oran kaybetse bile ateşler parayı

Ağla @yumlu
10 kişilik özel açıp 5 bin tl mi dağıtmış

Vaktinde satın alım tahmin etkinliği yaparak 10k satın alım 1k ödemesine rağmen 5 k dağıtmıştım konusu duruyor

10 kişilik özel oran kod vs. övmeye gerek yok

Apollo78

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
94
32
18
Uyandım bonus aradım birazdan uyuyacam hala bonus arıyorum

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
1,623
113
Holiden 50 bin çektim. 40 bini maç başlamadan real maçının 2.5 altına oynadım 2.20 orandan. 88k + 10 k 98 k cepte iyi geceler

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
568
113
Yüzlerce kod girildi bi çoğundan çekim yapılıp ayrı ayrı orrr****u çocuğu sitelerde batıldı. Kodlara 500x alındı ana paraya alınmadı yine battık yine battık a*k yerinde hergün aynı şeyleri yaşıyorum

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Günün özeti: Atacağın penaltının mk vinucius

Seriyabih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
1,785
113
bugün hayatımın en korkunç günüydü, real madrid maçı kg olsa real gol atsa 8k alıcaktım hadi olun alamadım atletico turu geçse 4k alıcaktım oda olmadı heer ikisi olmadı ve ben yattım üstüne birde çapraz aldım yanlış çapraz şaka gibi olay ya.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
bugün hayatımın en korkunç günüydü, real madrid maçı kg olsa real gol atsa 8k alıcaktım hadi olun alamadım atletico turu geçse 4k alıcaktım oda olmadı heer ikisi olmadı ve ben yattım üstüne birde çapraz aldım yanlış çapraz şaka gibi olay ya.
Real gol atar veya Atletico tur atlar nasıl bi çapraz stili knk 😁

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,797
1,580
113
Şöyle anlatayım piabelladan kaybettim betsattan superbetinden 500 er freespin verdiler tek spine girmeden kaybettim ana bakiyem vardı kaybettim üstüne admin yanlış anladı Multici sandı beni konulardan banladi ordanda kaybettim ben hep kaybediyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
568
113
Yüzlerce kod girildi bi çoğundan çekim yapılıp ayrı ayrı orrr****u çocuğu sitelerde varıldı. Kodlara 500x alındı ana paraya alınmadı yine battık yine battık a*k yerinde hergün aynı şeyleri yaşıyorum
Yüzlerce kod girildi bi çoğundan çekim yapılıp ayrı ayrı orrr****u çocuğu sitelerde batıldı. Kodlara 500x alındı ana paraya alınmadı yine battık yine battık a*k yerinde hergün aynı şeyleri yaşıyorum
Yok mu lan başka benim gibi olan tek enayi ben miyim bu dünyada Allah çarpsın ki artık gücüme gitmeye başladı. Kodlara Max win alıp kendi paramın 1 TL kâra geçmemesi, millete önerdiğim oyunlar taktiklerle herkesin kazanması benim batmam...

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Şimdi günü özetleyin , Nedir durumlar kim ne kadar kaar ve zararda , Ona göre bi bültende oturalım ..

Ben 850 lira çektim 350 ile yemek yedim 500 ü geri gitti
Hat kapalı bankalar 30 35 gündür gecikmede iş yok sosyal aktivite yok.