Kanka bak bugün varsa bende sana kanıt atıcam son iki dakika kala tüm baremleri buraya atıcam bundan sonrahayır bak sen çok yanlış aksettiriyorsun teker teker atayım al
1.ÇEYREK 38.5 38 SAYI OLMUL YATMIŞEkli dosyayı görüntüle 854450
3.ÇEYREK 43.5 İSTEMİŞ 34 SAYI OLMUŞ YATMIŞhayır bak sen çok yanlış aksettiriyorsun teker teker atayım al

Tek barem yok orda 3 barem varhayır bak sen çok yanlış aksettiriyorsun teker teker atayım al
Kanka sen beni kuran çarpsın anlamıyorsun anladım ben bunu2.ÇEYREK 43.5 İSTEMİŞ 28 SAYI OLMUŞ YATMIŞ
Ekli dosyayı görüntüle 854452
2.çeyrek yazmışım yanlışlıkla 3.çeyrek diye düzelttim la ben 10 senedir basket bahsi alıyorum ne anlamıcam yazım yanlışı yaptım sadeceKanka sen beni kuran çarpsın anlamıyorsun anladım ben bunu
YAZIM YANLIŞI YAPTIM O ÇEYREK 3.ÇEYREK VE YİNE YATMIŞ 34 SAYI ÇIKMIŞ ANLADIN?Son iki dakika kala 28 sayı çıkacak periyotta 43.5 barem çıkar mı Allah rızası için neden beni anlamıyor bu adam ya
Çeyrek öncesi baremleri atıyorsun2.çeyrek yazmışım yanlışlıkla 3.çeyrek diye düzelttim la ben 10 senedir basket bahsi alıyorum ne anlamıcam yazım yanlışı yaptım sadece
HAYIR 02.03 E BAKICAKSAN İKİ DAKİKA KALA DİYOSUN ÇÜNKÜ EN SON 2DK KALA BAREMİN HALİ OTek barem yok orda 3 barem var
LA KAFAYIMI YEDİN ATTIĞIM BAREMLER ANLIK ÇEYREKDEKİ O DAKİKA BAREMLERİÇeyrek öncesi baremleri atıyorsun
kaale alip mesaj mi yaziyorsun birde 😹 10 cumlenin 9 u uydurma 1 i istisna uğraşmaya bile gerek duymadim ben dileyen diledigi gibi oynasin bu işte %90 kazanç olasılığı oldugunu dıle getirmek bile saçmalık kumarda kazanma olasılığın 1.02 de oynasan %40 üstüne çıkmaz %10 büroya %50 karşı bareme verilir bunun üstü imkansizaynen zamki KBL her maç üst oluyor yaaa basket olduğu an süre akmıyor yaaa
o sırada maçlar;
Ekli dosyayı görüntüle 854443
Anlatmayı bırak kanka ben yoruldum senin yerineÇeyrek öncesi baremleri atıyorsun
Kesinlikle yanlış anlatıyorsun 2 dakika kala 20 küsür sayı çıkmış barem nasıl olurda 43.5 olur aklın mantığın alıyor muHAYIR 02.03 E BAKICAKSAN İKİ DAKİKA KALA DİYOSUN ÇÜNKÜ EN SON 2DK KALA BAREMİN HALİ O
LA KAFAYIMI YEDİN ATTIĞIM BAREMLER ANLIK ÇEYREKDEKİ O DAKİKA BAREMLERİ
YEMİN EDERİM CAHİLLE SOHBETİ KESMEK LAZIMKesinlikle yanlış anlatıyorsun 2 dakika kala 20 küsür sayı çıkmış barem nasıl olurda 43.5 olur aklın mantığın alıyor mu
BAK SANA BU SON MESAJIM AL GİR LİNKTEN BAK HER SANİYE SANİYE BAREM DEİĞİMİŞNDEKİ İSTATİSTİKLERİ GÖR benim diceklerim sadece bu kadarSon iki dakika kala 20 küsür sayı çıkan maçta anlık 43.5 barem verilir mi @Sisifos ama ben bunu kanıtlayacağım ilk KBL maçında
La 20 sayılarda geçen çeyrekte son iki dakika kala nasıl 43.5 üst barem açsınlarYEMİN EDERİM CAHİLLE SOHBETİ KESMEK LAZIM
HER ÇEYREK SON 2DK KALA BAREMİNEN ALT OLDUĞU HALDE SEN HALA ÜST OLDU DİYOSUN YAZIK
YEMİN EDERİM CAHİLLE SOHBETİ KESMEK LAZIM
HER ÇEYREK SON 2DK KALA BAREMİNEN ALT OLDUĞU HALDE SEN HALA ÜST OLDU DİYOSUN YAZIK
Caps Lock kullanmıyoruz reis..BAK SANA BU SON MESAJIM AL GİR LİNKTEN BAK HER SANİYE SANİYE BAREM DEİĞİMİŞNDEKİ İSTATİSTİKLERİ GÖR benim diceklerim sadece bu kadar
Login - BetsAPI
betsapi.com