Beyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
Yat uyu boşver çoluk çocuk işleri bunlar kandırılmaBeyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
Yok knk ztn yeni uyandım da ne bileyim tiktok Instagram her yerde bu konusu videosu var değişikYat uyu boşver çoluk çocuk işleri bunlar kandırılma
Neymiş link yokmuYok knk ztn yeni uyandım da ne bileyim tiktok Instagram her yerde bu konusu videosu var değişik
Neymiş link yokmu
Emin kafamıza 2 Göktaşı düşse de zengin olsak puhahahaBeyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
Valla şaka maka güzel para ediyor da nasıl satacaz anca sosyal medyada video çekip haberlere çıkıp anca satabilirizEmin kafamıza 2 Göktaşı düşse de zengin olsak puhahaha![]()
Seninkiler geliyormuş metin 🤣Emin kafamıza 2 Göktaşı düşse de zengin olsak puhahaha![]()
yat aşaBeyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
Portakallı Pekin ördeği geliyor 😆 😆 😆Beyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
90-2000 arasında dogangiller olarak en bahtsız grubuzBeyler saçma sapan konu açanlar var bende açayım dedim bu gök taşı konusu ney her yerde mevzusu var yok uzaylı gemisi geliyor vs diyorlar bu arada öyle birşey olsa uzaylılara şaşırmayız ülke olarak neler neler yaşadık 😂
bizim kafamıza ancak kuş pisler sonra ah sans var diye yatırıp kaybederiz ancak olacak buEmin kafamıza 2 Göktaşı düşse de zengin olsak puhahaha![]()