- 2,453
- 1,036
- 113
Partizan 3. golü atamadı değil ATMADI. 1650 Lira alıyodum atsa. Rakip köy takımı ve yarım saatten fazla süre 10 kişi oynadı. İçimden geçenleri yazsam banlanırım, anladınız ama siz.
G olsun kardesPartizan 3. golü atamadı değil ATMADI. 1650 Lira alıyodum atsa. Rakip köy takımı ve yarım saatten fazla süre 10 kişi oynadı. İçimden geçenleri yazsam banlanırım, anladınız ama siz.
oyle 1.27 oranlara aldanirsan olacagi bu2 kupon da aynı golden
forumda olmasak ben sana güzel bi cevap verirdim de neyse.oyle 1.27 oranlara aldanirsan olacagi bu
doğru diyosun valla. ama o kadar emindim ki yani 4-5 e gider maç dedim. adamlar 3 ü bile atmadı. oynadıkları takım takım değil. partizanın oranı 1.10 filandı maç öncesindeoyle 1.27 oranlara aldanirsan olacagi bu
cins misin sen ya?Ben 22k ya ağlamıyorum adam 1600 içi kendini koparıyor ki varlıklı birisi değilim yani bilmiyorum insanlar ilginç
Olmayınca olmuyor bu kadar kasma kanka , bi ikincisi sen ligin en kuvvetli takımısın ve rakip 10 kişi 2 tane atmışsın 4 gün içinde UEFA maçın var ilk maç 1.0 almışsın ama rakip en az senin kadar kuvvetli sen ne yapardın as oyunculari oyunda tutup yorar miydin yani ?cins misin sen ya?
en az 8-9 net gollük atakta topu son adama vermeyip geri döndüler son 20 dakikada. tabii ki olmayınca olmuyor o ayrı ama bu şekilde olunca miktar kaç olursa olsun insanın siniri bozuluyor. bu arada son paramdı ve 1600 tl ye baya da ihtiyacım vardı ama mevzu o değil. sağlık olsun diyelim.Olmayınca olmuyor bu kadar kasma kanka , bi ikincisi sen ligin en kuvvetli takımısın ve rakip 10 kişi 2 tane atmışsın 4 gün içinde UEFA maçın var ilk maç 1.0 almışsın ama rakip en az senin kadar kuvvetli sen ne yapardın as oyunculari oyunda tutup yorar miydin yani ?
Olabilir ileri dörtlünün hepsini erkenden oyundan almış dinlendirmek için kafalar prag maçında zaten garantiye girmiş zorlamamislaren az 8-9 net gollük atakta topu son adama vermeyip geri döndüler son 20 dakikada. tabii ki olmayınca olmuyor o ayrı ama bu şekilde olunca miktar kaç olursa olsun insanın siniri bozuluyor. bu arada son paramdı ve 1600 tl ye baya da ihtiyacım vardı ama mevzu o değil. sağlık olsun diyelim.
forumda degil isteesen istedigin yerde olalim caz yapma 2'leforumda olmasak ben sana güzel bi cevap verirdim de neyse.
Hocam psikolojik tamamen 200 tl ye bile üzülür insan normal şey bu.Ben 22k ya ağlamıyorum adam 1600 içi kendini koparıyor ki varlıklı birisi değilim yani bilmiyorum insanlar ilginç
Ne alakası var bro, adam isterse 100 TL'ye de üzülür ihtiyacı varsa.Ben 22k ya ağlamıyorum adam 1600 içi kendini koparıyor ki varlıklı birisi değilim yani bilmiyorum insanlar ilginç