- 3,313
- 1,451
- 113
Asist muslera 😂😂😂Vay 2 dkda 2 gol 2-3
Asist muslera 😂😂😂Vay 2 dkda 2 gol 2-3
Maç başı söylediğim gibi kg de cepteydi keşke 10 k da ona bassaydim akılsız başım2 Dk. 2 Goal güzel reis 2-3 oldu
Olsun dostum gelsin de önemli olan oMaç başı söylediğim gibi kg de cepteydi keşke 10 k da ona bassaydim akılsız başım
Diğer arkadaş gibi 3.5 üst de iyi gidermiş.Maç başı söylediğim gibi kg de cepteydi keşke 10 k da ona bassaydim akılsız başım
Lyon kg 2.5 üste basmistim 10 k oda çok iyi geldi sayilirOlsun dostum gelsin de önemli olan o
Ya bu adam şaşırtmaktan vazgeçmiyor cidden 2011 de forvette Elmander varken de oynuyordu 😂Asist muslera 😂😂😂
Ooo helal dost bakalım ona daLyon kg 2.5 üste basmistim 10 k oda çok iyi geldi sayilir
Bol şanslar Dostum, herşey gönlünce olsun 🙏Ekli dosyayı görüntüle 735417
Gelirse 2/3 kişiye rol açarız akşam takip edenlerden
İy bitmeden atsalar ne güzel olurLyon kg 2.5 üste basmistim 10 k oda çok iyi geldi sayilir
Maç bitmeden bişey demek lazım dost :/Lyon kg 2.5 üste basmistim 10 k oda çok iyi geldi sayilir
Aksın Dostum ☘☘☘Lyon kg 2.5 üste basmistim 10 k oda çok iyi geldi sayilir
Öyle bir takıntım yok aga kim hak ediyorsa şampiyon olsun Brest attı bu arada wonnBir BEŞİKTAŞLI Olarak Gs kazansın istiyorum herşeye rağmen fener bir 10 yıl daha Şampiyon olamasin,🙏Amin