- 34,702
- 20,159
- 113
1-3 bitsin dostKasımpaşa net atar gölü katılıyorum ama GS 2/3 ü bulur
Bu Kasımpaşa in gol atamayacagi takım yok ligde kg de secenekti GS kapanır diye direk 2 aldim
1-3 bitsin dostKasımpaşa net atar gölü katılıyorum ama GS 2/3 ü bulur
Bu Kasımpaşa in gol atamayacagi takım yok ligde kg de secenekti GS kapanır diye direk 2 aldim
%100 katılıyorum. Özellikle barış ne kadar kötü oynarsa oynasın hiç yedek bırakmaz. Bugün deplasmana göre iyi oynuyoruz. Yemeden bir gol daha gelseBu takımda tek hücum oyuncusu osimhen var sağ sol kanat diye birşey yok orta saha defans tek osimhen adam tek başına oynuyor
Vallahi saçmalık aga iyi veya kötü zaha kerem ziyech i gönder barış alperle maça çık Okan delirmiş%100 katılıyorum. Özellikle barış ne kadar kötü oynarsa oynasın hiç yedek bırakmaz. Bugün deplasmana göre iyi oynuyoruz. Yemeden bir gol daha gelse
Bol şans güzel başladı
Kasımpaşa titretiyor arada 2 gelsin tezBol şans güzel başladı
İy 2 yi atarsa tamamdirKasımpaşa titretiyor arada 2 gelsin tez
Net kaçtı şimdiİy 2 yi atarsa tamamdir
Aynen kalecinin kurtaracagi tuttu awNet kaçtı şimdi
Yüzde birmilyon penaltı kalecinin esekliginden olmuş ama penaltı doğruİzliyorum alakası yok başkan bedavaya penaltı neyse biz kazanalım beleş Meles farketmez
Şansın daim olsun dostAllah korudu adamın ayağı çime takıldı 😎
Eyvallah dost gelir bence 🙂 unutmazsin bizi sanırımBeyler biraz işim var gelirse 2/3 kişiye rol yaparız akşama
Valla bir an penaltı kazanıyordu nerdeyse Kasımpasa 😅 hadi bakalım bol şans cidden şansli gidiyor şuan icinBeyler biraz işim var gelirse 2/3 kişiye rol yaparız akşama
Rahat gelecek bak işine dostBeyler biraz işim var gelirse 2/3 kişiye rol yaparız akşama
Çok hızlı maç yenmemiz lazım 2 yi bulmak lazımEkli dosyayı görüntüle 735417
Gelirse 2/3 kişiye rol açarız akşam takip edenlerden