Ver kursiyeye emsin @Emsek1903Hayatımda 2. Kez 500 x birak 100 x gördüm lanet oyun da maksimum çekim 300 tl ne yapım kursiyere bahşiş mi versem
Öyle yap Instagram iste kadin kurpiuer deHayatımda 2. Kez 500 x birak 100 x gördüm lanet oyun da maksimum çekim 300 tl ne yapım kursiyere bahşiş mi versem
Kurpiyer dicektim kanka ya sende yapma zaten para yok bir de böyle oluncaVer kursiyeye emsin @Emsek1903
Başka sağlayıcı, oyun dene belki sana yaramıyor olabilir.Kurpiyer dicektim kanka ya sende yapma zaten para yok bir de böyle olunca
Emsek 🤣🤣Hayatımda 2. Kez 500 x birak 100 x gördüm lanet oyun da maksimum çekim 300 tl ne yapım kursiyere bahşiş mi versem
Zaten slotcu değilim ama ara ara küsuratla oynarım hiçgörmedimBaşka sağlayıcı, oyun dene belki sana yaramıyor olabilir.
Oynadım asın beni diye ifade verBeyler siber suçlardan aradılar ifadeye çağrıyorlar gidince ne diyim acil taktik verin beyler
Eğer böyle bir şey olursa 500 de sana atarımbahşiş atacağın krupiyeri instasını iste söyle önce böyle böyle benim hesapta para var bunun %65 i senin %35 i benim olsun bana ibandan yollar mısın de kabul ederse halledersin
HhahhahahaOynadım asın beni diye ifade ver
2500 bro fazla değilHangi site? Hemen harcama bakiyeyi ve kasa kaç @Emsek1903
Geçmiş olsun üzüldümKimin morali yerindeki
Üç kredi var ödenecek..borc bulup katlayayim dedim..bukez oldu derken yarım basketten gittik..kimde neşe moral varki be kardeşim..bende espiri yapıp Gülek dedim..
Ekli dosyayı görüntüle 673866
Borç ile kumar oynanmazKimin morali yerindeki
Üç kredi var ödenecek..borc bulup katlayayim dedim..bukez oldu derken yarım basketten gittik..kimde neşe moral varki be kardeşim..bende espiri yapıp Gülek dedim..
Ekli dosyayı görüntüle 673866
OynamiyorumHangi site? Hemen harcama bakiyeyi ve kasa kaç @Emsek1903
Napak sen söyle,,emsek Nikli gibi kuripiyere bahsiş mi birakak dDBorç ile kumar oynanmaz