- 12,143
- 6,622
- 113
Valla sabahtan beri destek oluyorum lakin kazanamayinca çekiliş olmuyor biz de eli boş bekliyoruz1. Adımın başarılı olması halinde 2. Adımda gelenler destek için yazabilir lütfen beni listeye alın yazmayın
Valla sabahtan beri destek oluyorum lakin kazanamayinca çekiliş olmuyor biz de eli boş bekliyoruz1. Adımın başarılı olması halinde 2. Adımda gelenler destek için yazabilir lütfen beni listeye alın yazmayın
1. Adımından sonra gelenleri listeye almayı doğru bulmuyorum dost çünkü burada rolün başından beri Emek verip zaman harcayanlara haksızlık olurValla sabahtan beri destek oluyorum lakin kazanamayinca çekiliş olmuyor biz de eli boş bekliyoruz
Bunlar da sanki nba maçı on dk geç başlıyorlarBaslaa laa hadiii
Rolling sahibinin takdiri yetkisi ben ya hep ya hiç derim destek veririm1. Adımından sonra gelenleri listeye almayı doğru bulmuyorum dost çünkü burada rolün başından beri Emek verip zaman harcayanlara haksızlık olur
Bunlarda da Nba tarifesimi var,,öyleyse çookk atarr bunlarda yaffBaslaa laa hadiii
Valla aw yaBunlar da sanki nba maçı on dk geç başlıyorlar
Sahaya kedi girmiş onu kovalıyorlardı en son dost,,Valla aw ya
Bunlarda gte don alcak para bile yoktrBunlarda da Nba tarifesimi var,,öyleyse çookk atarr bunlarda yaff![]()
![]()
Kediyide o yüzden kovalıyorlar zaten,,akşam yemeği,,,Bunlarda gte don alcak para bile yoktr
24 saat geçti bu mac iade olucak artıkSahaya kedi girmis elektrikler gitmis mac iptal uyuyun hshshs