Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 750 Hedef 10 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,400
6,675
113

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
2₺ den girse öderdi bizde para kazandık diye sevinirdik tezgah bu kimseyi mutlu ettirmezler
Benim kendi kendime konuşup hiç etmediğim kufurleri ettiren tek oyun gatestir..psikolojimi çok ama çok bozuyor o yüzden bonus harici asla oynamıyorum...vursana bastonu diye diye vurulan biz oluyoz..takla atar çarpan atmaz inadına diğer el çarpan atar bukezde takla atmaz..kanserlik oyun ..uzak dur

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,400
6,675
113
Benim kendi kendime konuşup hiç etmediğim kufurkerimi ettiren tek oyun gatrstit,,psikolojimi çok ama çok bozuyor o yüzden bonus harici asla oynamıyorum...vursana bastonu diye diye vurulan biz oluyoz..takla atar çarpan atmaz inadına diğer el çarpan atar bukezde takla atmaz..kanserlik oyun ..uzak dur
Sweet 1000 de oynadım az önce
Hadeste oynadım Sugar Rush ta oynadım
Balıkçı 1000 de oynadım en fazla gördüğüm Kazanç 40x sorun oyunlarda değil sorun bizde biz soyulmaya alışmışız

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Sweet 1000 de oynadım az önce
Hadeste oynadım Sugar Rush ta oynadım
Balıkçı 1000 de oynadım en fazla gördüğüm Kazanç 40x sorun oyunlarda değil sorun bizde biz soyulmaya alışmışız
Sweet1000 de oyna ısrarla ergec bin carpan atar...gatesten bin katlı iyi..normal sweet oynama ams

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...