Bu kez başlarlar diye umut ediyoruz,,Yemın ederım maclar kaybetsın korkum yok mac baslamayacak korkum var dostlar D:
Bu kez başlarlar diye umut ediyoruz,,Yemın ederım maclar kaybetsın korkum yok mac baslamayacak korkum var dostlar D:
yoook artıkSenin en son rollingden attığın paraylada evi yakıyordum sigara aldım halıya düştü artık senin açtığın konulara yorum yaparken bile korkuyorum 😂 @gulboz31
Valla halıyıda yeni almıştık defol git 😂yoook artık![]()
İptal olan maç neoldu dddddddddYemın ederım maclar kaybetsın korkum yok mac baslamayacak korkum var dostlar D:
3 gün sonra sonuclandı ne oldugunu dunya anlamadı o maçta bir bilgi de yok halen.İptal olan maç neoldu ddddddddd
Stadmi yanmış)
Hep bu hatun yapıyor bu işleri ddd3 gün sonra sonuclandı ne oldugunu dunya anlamadı o maçta bir bilgi de yok halen.
abooo 😁Hep bu hatun yapıyor bu işleri ddd
ben naptım😁😁
İzlediniz mi X2 bile vermemek için ne şekiller yaptı şu bete x10 ödedi. Her gün soyguna devam bakalım doyacaklar akabinde 40 bete yine 12x ödediRolling beklerken pragmatic playin nasıl bir oe hırsız olduğunu izleyin.
![]()
Gates of Olympus Super Scatter 12x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!ouytp.itccgraoft.net
WaybbeRolling beklerken pragmatic playin nasıl bir oe hırsız olduğunu izleyin.
![]()
Gates of Olympus Super Scatter 12x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!ouytp.itccgraoft.net
2₺ den girse öderdi bizde para kazandık diye sevinirdik tezgah bu kimseyi mutlu ettirmezlerWaybbe
dunki izledigim dedeye bak bide buna bak...anca boş boş çarpan atmış..bu dedelerin ...
Daha napcan gulo,,bı dm yanmıyor,,rol u artik bı tamammliyak bı hafta oldu...dd.ben naptım😁😁
😁😁😁😁Daha napcan gulo,,bı dm yanmıyor,,rol ubartik bı tamammliyak bı haftadır..iptal olan maçta hatunlar kavga çıkartmış,stadı yakmışlar ddsd
Benim kendi kendime konuşup hiç etmediğim kufurleri ettiren tek oyun gatestir..psikolojimi çok ama çok bozuyor o yüzden bonus harici asla oynamıyorum...vursana bastonu diye diye vurulan biz oluyoz..takla atar çarpan atmaz inadına diğer el çarpan atar bukezde takla atmaz..kanserlik oyun ..uzak dur2₺ den girse öderdi bizde para kazandık diye sevinirdik tezgah bu kimseyi mutlu ettirmezler
Sweet 1000 de oynadım az önceBenim kendi kendime konuşup hiç etmediğim kufurkerimi ettiren tek oyun gatrstit,,psikolojimi çok ama çok bozuyor o yüzden bonus harici asla oynamıyorum...vursana bastonu diye diye vurulan biz oluyoz..takla atar çarpan atmaz inadına diğer el çarpan atar bukezde takla atmaz..kanserlik oyun ..uzak dur
Sweet1000 de oyna ısrarla ergec bin carpan atar...gatesten bin katlı iyi..normal sweet oynama amsSweet 1000 de oynadım az önce
Hadeste oynadım Sugar Rush ta oynadım
Balıkçı 1000 de oynadım en fazla gördüğüm Kazanç 40x sorun oyunlarda değil sorun bizde biz soyulmaya alışmışız