Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 500 Zabaha kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,060
2,149
113
Listede inş varımdır inan çok ihtiyaç var

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,632
4,345
113
Hatunun elindeki liste bayatladi,,bizi başka hatunda almaz listeye,,bı kazanaydi gulboz
Valla ne biliyim dost,,3-4 gündür var bi muhabbette,ne olduğunu bende anlamadım,,ne olacağınıda,, ilk bu muhabbet @gulboz31
in açtığı bonuslarla 24 saatte ne kazanırım konusuyla basladı,,o gün bugündür iptaller ertelemeler,yok venezuella yok kedi kaçtı yok ampul patladı,,sürüp gidiyor işte,,sonucu bende metak ediyorumm

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Valla ne biliyim dost,,3-4 gündür var bi muhabbette,ne olduğunu bende anlamadım,,ne olacağınıda,, ilk bu muhabbet @gulboz31
in açtığı bonuslarla 24 saatte ne kazanırım konusuyla basladı,,o gün bugündür iptaller ertelemeler,yok venezuella yok kedi kaçtı yok ampul patladı,,sürüp gidiyor işte,,sonucu bende metak ediyorumm
Bı insanın rakamı 31 ise bu aksilikler normal degilmi,,ya 69 olaydı iş daha kötüydü,,en azından para bitmiyor kupon yapabiliyor dddsd

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,632
4,345
113
Bı insanın rakamı 31 ise bu aksilikler normal degilmi,,ya 69 olaydı iş daha kötüydü,,en azından para bitmiyor kupon yapabiliyor dddsd
Valla dediğim gibi işte,,olan bu yani açık ve net,,çünkü o açtığı konudan beri her konusunda her attığı kuponda iptalde ertelemeden bilmem nede varım,,denk geliyorum takıp ediyorum,,bakalım nolcak nereye varacak,,

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
Bol şanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...